progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 said: Set in a world where humans and super heroes co-exist, a homicide detective is tasked with investigating crimes involving superhuman powers. Aynı adlı çizgi romandan uyarlama. Biraz okuduydum çizgi romanını da kötü değildi. Sharlto Copley var birde başrolde. Sony'nin direk Netflix gibi sadece PSN'den yayınlayacağı ilk dizi birde bu. http://www.youtube.com/watch?v=P02QmncDOzM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Cizgiroman guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 oo sharlto reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 çıkmış bu. PS plus varsa ilk 3 bölüm bedava hatta galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 çizgi romanda adammın güçleri yokmuydu ya? super powersa kavuşma dramı olmazsa güzel dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 iddialı kötüye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yuh ya kaç gündür bulamıyordum yeni buldum hdleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 arcane said: iddialı kötüye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Saramadı tam. Bir de kahramanımız pek bi kıl geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Austin Powers sequel bekliyordum başlığı açarken. http://www.issizadam.net/media/galeri/_rb/88f513-tumblr_mqq1eksKtO1rbxco5o2_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Lan güzelleşmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Simdi bitirdim sezonu, efektler hafif mantar olsada begendim bayaa.. Ikinci sezon olur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar