Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skoda Rapid Spaceback

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

abi istanbulda araba sahibi olmak..bilemedim ya..hani yol vardi da biz mi gitmedik diyesi geliyordur insanin..

böyle devam ederse max. 2 sene daha
belirli gün saat ve yollarda trafiksiz olarak kullanmak mümkün

hiç göç gelmese bile, nufus artış hızı bitirecek istanbulu
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da araç kullanmak büyük eziyet. Kabul ediyorum. Fakat konutların şehir dışında yoğunlaştığı (Bahçeşehir, Esenyurt, Göktürk, Çekmeköy, Kurtköy, Tuzla) düşünülürse toplu taşıma ile şehir merkezine veya haftasonu bir yerlere gitmek daha büyük eziyet oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav bu DSG o kadar kötü mü? Ben de Polo 1.2 TSI DSG düşünüyorum çünkü otomatik almamız şart. Bizde de bütçe max 50 falan.

Polo'ya alternatif seat, skoda falan var onlar da dsg. Aynı sınıfta Clio var onun da fiyat ve tüketim Polo'ya göre daha yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

Güle güle kullan. Ne renk aldın?

Beyaz aldim, o vardi ellerinde hazirda. Zaten beyaz dusunuyordum ikinci el olaylarindan dolayi, daha hizli gidiyor. Bir de cizil vs. cok gostermiyor iste.

Dsgleri 49bine veriyorlar bu arada. Bir de eski pololar gibi degil 2014ler bayagi dolu.

Tekrar tesekkurler iyi dilekleriniz icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Eskişehir VW'e gittim İstanbul'a vekaletname fakslatmak için. Adamlar bayii'i toplu taşımayla erişilemeyecek bir yere açmışlar. Eğer ilk arabanızı almak için gidecekseniz ve sizi götürecek bir eşiniz dostunuz yoksa gidemiyorsunuz.

Uçakla İstanbul'a gidip arabayı kendim alsaydım daha kolay ve hesaplı olacaktı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...