dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 abi istanbulda araba sahibi olmak..bilemedim ya..hani yol vardi da biz mi gitmedik diyesi geliyordur insanin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 1.6 dsg her türlü ideal ama yılda 10000 km nin 8bini şehir içiyse 1.2 tsi dsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Yılda 10bin km için dizele hiç gerek yok abi yapmayın. Hele ki VW'nin fiyat politikasını düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 dana22 said: abi istanbulda araba sahibi olmak..bilemedim ya..hani yol vardi da biz mi gitmedik diyesi geliyordur insanin.. böyle devam ederse max. 2 sene daha belirli gün saat ve yollarda trafiksiz olarak kullanmak mümkün hiç göç gelmese bile, nufus artış hızı bitirecek istanbulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 İstanbul'da araç kullanmak büyük eziyet. Kabul ediyorum. Fakat konutların şehir dışında yoğunlaştığı (Bahçeşehir, Esenyurt, Göktürk, Çekmeköy, Kurtköy, Tuzla) düşünülürse toplu taşıma ile şehir merkezine veya haftasonu bir yerlere gitmek daha büyük eziyet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Selam, 1.6TDI acayip tutumlu dediğim gibi. Arkadaşımda cam tavan+spor koltuk+sportifik metal pedallar mevcut. Siyah Elegance paket. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Polo 1.2 TSI comfortline'a kapora yatırdım bakalım, yarın öbür gün çıkacak araba bir aksilik olmazsa. DSG değil paramecium'un gazabından korktum sdf (param yok esasen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 doğru seçim yapmışsın bence de. skodanın dış tasarımına da, iç tasarımına da hiç bir zaman ısınamadım; bir seat, vw değil. (octavia hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Hadi hayırlı olsun. Dsg olaydı daha iyi olurdu ama güzel seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Selam, Polo gibi bir kasa ile 1.2TSI'ı düşünemiyorum (:D Hayırlı olsun şimdiden ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 DSG'ye para yettiremedim. İlk arabama maksimum veririm dediğim paranın 19 bin lira üzerine çıktım zaten lol. Babam en son biraz daha silkelen bakalım diye dalga geçiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Eyvallah bu arada, daha bir mutlu oldum onayı alınca sizden de :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Selam, DSG almaman en iyisi, foruma tek ibretlik yeter :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Yav bu DSG o kadar kötü mü? Ben de Polo 1.2 TSI DSG düşünüyorum çünkü otomatik almamız şart. Bizde de bütçe max 50 falan. Polo'ya alternatif seat, skoda falan var onlar da dsg. Aynı sınıfta Clio var onun da fiyat ve tüketim Polo'ya göre daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 aman bosver bu saatten sonra sudur budur..hayirli olsun gule gule kullan deyfini cikart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 vw yazdığı tüketimler için tecrübe açısından leon dizel 1.6 3.3 diyor şehir dışı 90 km/h ve düz yolda sürmediğin için ulaşamıyorsun 4.5 oluyor renoları hiç kullanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Güle güle kullan. Ne renk aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Yenileri toparladılar ya :) O kadar korkulacak birşey kalmadı. Şu anda DSG'Nin riski diğer otomatiklerle aynı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 opmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 cacodemon said: Güle güle kullan. Ne renk aldın? Beyaz aldim, o vardi ellerinde hazirda. Zaten beyaz dusunuyordum ikinci el olaylarindan dolayi, daha hizli gidiyor. Bir de cizil vs. cok gostermiyor iste. Dsgleri 49bine veriyorlar bu arada. Bir de eski pololar gibi degil 2014ler bayagi dolu. Tekrar tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bugün Eskişehir VW'e gittim İstanbul'a vekaletname fakslatmak için. Adamlar bayii'i toplu taşımayla erişilemeyecek bir yere açmışlar. Eğer ilk arabanızı almak için gidecekseniz ve sizi götürecek bir eşiniz dostunuz yoksa gidemiyorsunuz. Uçakla İstanbul'a gidip arabayı kendim alsaydım daha kolay ve hesaplı olacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ilk arabayi ikinci el alsaydin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Çer çöp arabalara saçma sapan fiyatlar istiyorlar abi. Ben de o niyetle çıktıydım yoksa yola. Sonra illallah edip bedelli için ayırdığım parayı da ekledim gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar