aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 felsefesini benimseyip hakikaten yapmicaksan ozunde hepsi tekme tokat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 kapıcı tekmesi > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 RamsesII said: aquila said: jeet kune do yap. Abi yapayım yapmasına da bende o serilik o hız, o fitlik yok diyorum anlatamıyorum galiba... Wing-chun'u bir araştırayım ama bana çok uygun mu bilemedim. Bi de herkes ip-man izlemiş öyle tavsiye verio Bizim salonda 1.78 110 kilo civarı falan bi abi vardı Wing Chun Panda derdik yani kilo sorun değil bi şekilde kazanıyosun gerekli olan hızı zamanla vücut istediğin yere gelir bi şekilde.O abi high kick falan da atardı Seçerken en iyisi diye bişey arama çünkü yok hepsinin zayıf kaldığı daha iyi olduğu alanlar var isteklerine göre seç sen. Yukarda stanceleri falan da var -evet var- bi low kickle yamulurlar falan denmiş neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 low kick defense daha 1.derecede en kötü 2.derece görüyosun wing chun da eğer hırbonun birine düşmediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 o kasliyim diye dayak yemem zannediyo da agzini yuzunu kirarlar demek isterdim ama tekmeli tokatli dovus seyi de yapiyo pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 pontipati said: krav maga iyidir. şu laf bana mı :D RamsesII said: Bi de herkes ip-man izlemiş öyle tavsiye verio İstanbuldaki krav magacılar kolpacı geldi bana. Evet laf sana ponticiğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 kanka millet ip man ın i sini duymadan önce wt yapıyodum ben ki film olmasa ip man ı duymayacaktı duyan insanların %90ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ip man'den ders alabilioz mu ? çağırın gelsin yaşıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 pontipati said: kanka millet ip man ın i sini duymadan önce wt yapıyodum ben ki film olmasa ip man ı duymayacaktı duyan insanların %90ı Olm kravmaga iyi mi kötü mü şimdi karar verin? iyi duruyor videoları ama yahudi para kazanmak için ördeği kuğu gösterir gerekirse, yani bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 israile yardım yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 wing-tsun Yukarıdaki siteyi buldum googleyınca.Bir gidip bakalım deneme dersi maiyetinde.Wing-chun u çok övdünüz bir bildiğiniz vardır.Neticede kung-fu stili değil mi arkadaş? Salonlarının lokasyonları da çok iyi. Bana uyuyor. Eğer sizin salon olarak önerileriniz varsa onu da dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 "Tatar Ramazan" said: pontipati said: kanka millet ip man ın i sini duymadan önce wt yapıyodum ben ki film olmasa ip man ı duymayacaktı duyan insanların %90ı Olm kravmaga iyi mi kötü mü şimdi karar verin? iyi duruyor videoları ama yahudi para kazanmak için ördeği kuğu gösterir gerekirse, yani bilemedim. krav maga adamından öğrenirseniz iyi, çok güzel karma bişey içinde wt de var sayokan da (yok lol) krav maga baya iyi, efektif bana kalırsa ji jitsu ya başla wing chun yerine çünkü piyasa boş beleş adam kaynıyor, wt cilerin çoğu göbekli hocalar. azıcık bişey gösterip tonla para kaldırıyolar, müsabaka da yok wt de. müsabakanın tadı başka zaten bilir burdakiler de. bölük pörçük yazdım ama bence vaktin varsa git bi bak grup derslerine yok ben direkt başlıyım maksat spor diyosan gogo bjj asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ankara'daysan bi yer söyleyebilirim İstanbul'da da şubeleri vardır da hocası nasıldır bilemem. Wing Chun biraz yavaş ilerler programa da bağlı tabi.Partner de önemli bi arkadaşınla falan başlasan rahat rahat vuruşursunuz.1 derse falan katılabiliyosan katıl olmadı izle Diğerlerine de bak hoşuna gidene başla bence.Krav maga falanda hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Abi sağlam krav maga mekanları nedir o zaman o salonları söyleyin bana. Jujutsu için: Ümraniye-İstanbul Dojo ve Moda - Shibumi Dojo Wing Tsun: KAdıköy Wing Tsun Live Krav Maga: Krav Maga ama tırt geldi burası ve Burası daha ciddi bi yere benziyo Bunlar dışında salon önerileriniz vs falan varsa lütfen burada belirtin, gidip bakalım konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 kankam, bildiğim mekan yok benim ama wing tsun live dediğin yerin sitesine baktım diyor ki sifu salman ataş tarafından kurulmuş vs. vs. şimdi kısaca anlatıyım bişeyler sonra kaçayım, wing tsun da organizasyonlar vardır, bunların bi başı vardır onun altında sifuları sihingleri yani hocaları vardır. türkiye de de bi sürü organizasyon var, en bilinenleri ebmas ile cwto. cwto yu hasan çifçi diye bi hoca kurmuştur, ebmas ı ise emin boztepe reyiz. şimdi bu organizasyonlar birbirini sevmez genelde onu da diyim. salman hoca da cwto ya bağlı bi hoca idi, almanya da yaşıyordu yani uzun yıllar cwto ya bağlı kalmıştır. bana kalırsa daha köklü bi organizasyona git derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bu tavsiye ettiğin 2 organizasyon dışındakilere pek bakma diyorsun yani... Eyvallah pontipati, dikkate alıcam bunu Ulan krav magayı soktunuz aklıma da bu spor değil bildiğin adamın kolunu bacağını kırıp dirty fight şeklinde takılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 son olarak wt zengin sporu gibi bişey oldu başlama bence ona boksa başla :D http://www.youtube.com/watch?v=HbTs3TLo414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ben de onu diyecektim adam öldürmeyeceksen krav maga ile işin ne sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ponti wing tsun a başlamıcam aga sende sürekli şaibeli konuşuyon yaw :D GEçtim wing-tsunu o zmn... Krav maga ve jujutsu kalıyor geriye o zmn @Arcane: Abi her hafta sonu bar kavgasına karışıp talim yaparım artık krav maga ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 kung fu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Kung-fu öğreten yer yok shaoline mi gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 arcane said: ben de onu diyecektim adam öldürmeyeceksen krav maga ile işin ne sdfsd. adam öldürmek için değil, ama hayatta kalmak veya dayak yememek için kısa sürede sonuç sağlayan bir sistem, o kadar da ezmeyin şu kravmagayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 RamsesII said: Kung-fu öğreten yer yok shaoline mi gidelim rusa gitcegne shaoline git ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Silphatos belden aşağı vuruyosun ama... Hayatta herkes sizin kadar şanslı değil, sevgilim olsa tabi ki bende o yola başvurmam.Kadın düşkünü falan da değilim, ama bazen ihtiyacım oluyor. Hayır yani sen erkek değil misin de anlamıyosun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 şaka yaptık abi hem sovyetlere hem tibete git, niye ikisine de gitmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar