RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Kİlolu da bir arkadaşım ama internetten okuduklarıma göre bunun aşılabileceği ve bu tip eğitimlerle güzel form tutulduğu yazıyor. Jiu Jitsu (jujutsu da diyorlar) ya merak saldım, Brazilian olan değil ama. İstanbul'da bana bu eğitimi verebilecek nereleri var? Baktığımda bir istanbul dojoyu gördüm ümraniye de, bir de sanırım Moda'da bir salon var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Neden Brezilian değil? Judo yap o zaman, düm düz. Hem de olimpik spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 federasyonun sitesine bak http://www.e-jujitsu.com/ muay thai ye başlayabilirsin capoeira da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Olm capoeira yapcak esneklik fitlik falan olsa niye yapmıyım? Judo bildiğin güreş, sevmiyorum onu. Muay-Thai'yi bilmiyorum ama o da sanırım çok sert ve öldürücü, ayrıca fit olmak lazım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 her başlayan fit başlamıyo ki git izle derslerini kafana yatana başla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Judoyla jiu jitsu çok yakın ki birbirine? Brezillian olanı çok hareketli, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 pontipati said: federasyonun sitesine bak http://www.e-jujitsu.com/ muay thai ye başlayabilirsin capoeira da olabilir Brazilian yalnız bunların istanbulda adres olarak gösterdiği salonlar... Japon jujitsusu deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 sostizm said: Judoyla jiu jitsu çok yakın ki birbirine? Brezillian olanı çok hareketli, eğlenceli. Abi jujutsuda belli yumruk tekme vs stilleri de var, alanı daha geniş judoya göre.Judo bildiğin güreş.Japon güreşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 RamsesII said: Judo bildiğin güreş.Japon güreşi olm sen biraz kiloluydun di mi? judo daha uygun olur bak, atıp fırlatmada avantajın olur, jujitsu falan öyle eller üstünde dönmek dansetmek falan boynunu kırarsın bak hem de bize ters sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 abi sen ji jutsuyu capoeira ile karıştırdın galiba pek alakaları yok.Güzel spor jiu jitsu.Salonların lokasyonları bana ters biraz ona gerildim. Judo istemiyom abi al at savur salla falan nedir.Hoşuma gitmiyor.Ayı güreşi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 gerçek jutsu bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Al at istemiyorum yere düş fırlat falan olmasın diyosan Wing Chun var(hiç yok değil tabi) daha teknik , yer dövüşünde o kadar etkili değil ama eğitmene bağlı olarak bi kaç şey öğreniyosun yer dövüşü içinde.Tekmede var bi iki ama ağırlık ellerde Ip-Man izleyip başlayabilirsin. Ip Man izleyip geldiğini belirtip güzel de bi dayak yersin temiz temiz mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Abi ben ne diyorum siz ne diyosunuz :) Wing-chun, jeet kune do falan inanılmaz fitlik çeviklik isteyen sporlar. Tabi ki bunları da öğrenmek isterim ama başta form tutma ve martial arts a adım atma adına öğrenebilecek şeyler olduğunu düşünmüyorum. Bitirirler beni orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 jeet kune do yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 wing chun a 10 yaşında velet de gidiyo 50 yaşında kokoş da varsa zamanın birkaç salona uğra grup derslerini izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ya antik kuntin martial artslara filmlerden görüp gaza gelmeyin wingcuk mudur nedir acayip bide stanceleri var zaten bi low kick çaksan dizden kopucak 2 bacağı birden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 pencak silat vardı da biz mi gitmedik ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 aquila said: jeet kune do yap. Abi yapayım yapmasına da bende o serilik o hız, o fitlik yok diyorum anlatamıyorum galiba... Wing-chun'u bir araştırayım ama bana çok uygun mu bilemedim. Bi de herkes ip-man izlemiş öyle tavsiye verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 o ne demek lan, yarin dunya kupasi finaline mi cikican, git basla iste, iki yumruk bi tekme atican zaten 6 ay, neyin seriligi anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 hangisine basliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 krav maga iyidir. şu laf bana mı :D RamsesII said: Bi de herkes ip-man izlemiş öyle tavsiye verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ya kickboks çalış 1 sene, üstüne krav maga cilala 6 ay, bitti gitti. illa uzun süre devam etmek istersen yıllarca süren aikido var işte, üçü birleşince voltran olursun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 cucutsuya merak saldiysan ona basla, bize niye soruyon neye baslim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Kungfu ogren bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 drunken brawler style üzerine çalış hem idmanda bira içiyolarmış hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar