KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ya ne pis adamlar varmış harbiden yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 çocuk bokundan birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ilk başta yıkatması/yıkaması için açık kapı bırakırdım anlamazlarsa direkt olarak karşı tarafla olan muhabbetin bitmesini de göze alarak alın temizletin derdim. ha temizletmezse sözlü münakaşa ondan sonra evden kovmak falan öyle gider işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 evim dublex mesajı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 sana da iyi bayramlar ponti : ) lan ben bi kere misafirliğe gittim. gittiğim yerin bi golden ı var benim teriyeri de çağırdılar. oynarlar diye bizimki piç tabi. golden bunun 4 katı. baş edemedi gitti hayvanın üstüne bacağını kaldırıp bi güzel işedi. kıskanç pezeveng. bütün yerler sidik tabi. biraz da koltuk. yerleri sildim kendi isteğimle. koltuğuda yalandan sildim gerisini onlar halletmiştir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 masa said: çocuk bokundan birşey olmaz bokun cocugu, normali, well-done mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ben de onun ağzına sçardım. sonra da çocuğun üstüne basardım ki alt kata işlesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Montla sıçtıysa legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Camsilin içine su koyun, sıçarken sıkın, bir daha yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 arkadaşımın köpeği koltuğa işemişti, kurutemizleme masrafını ödedi direk normali de bu, çocuk çocuktur analar babalar evlatlarının yaptıklarının sorumluluğunu almalıdır. ha kendisi teklif etmezse ben derim " e artık faturayı adrese mi teslim edeyim?" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Misafir çocuk tam dert ya, altın günü tayfası bi de getiriyor eniklerini ben ortaokulda falanım; bizim evde annemin bir arkadaşının çocuğu bir koymuştu tuvalete en az 30 santim, çomakla falan birşeyle kırdılar ortasından anca öyle gitti; abla ne bu at gibi ya falan demişlerdi kadın çayını içemeden gitti utancından ki normal bir durum, en azından tuvalet eğitimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 cok boktan bi tiyirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 halının içine dürüm yap çocugu salla camdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 OP cocukken yaptiklarini, yasadigi travmalari ayni mevzuda topik acarak asmaya calisiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ağzına sıçrardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 di said: OP cocukken yaptiklarini, yasadigi travmalari ayni mevzuda topik acarak asmaya calisiyor gibi. cocukken cok pis seyler yaptim evet. haliya sicmak bunlardan biri degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 BİZ ALTIMIZA SIÇARDIK!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 queen iyi miydi şorme sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 20 kisiye falan izletmisimdir. sut sagar gibi milleti bosaltiyor. gercekten pron degil sanat filmi. bir ara bardaga falan doldurmaya basladi dghdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 tube başlığında da paylaştım https://www.youtube.com/watch?v=qrD6Hgifi_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 chrome said: 20 kisiye falan izletmisimdir. sut sagar gibi milleti bosaltiyor. gercekten pron degil sanat filmi. bir ara bardaga falan doldurmaya basladi dghdsf Bu ney be yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar