arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ilk sezon 10 bolum falan. ikinci 22 falan. bir de prequel film var sonradan yapilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 bence gelmis gecmis en iyi dizi. gebericem heycandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 peki prequeli izlemek bisey kazandirir mi ekstradan sadece bolumlerin film versiyonu diyola.izlesek zaman kaybimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Yenisinin konusunu bilmeden cevaplamasi zor. Hazirlik olarak hepsini izledim ve sunu farkettim. Ne zaman, hangi kanalda izledigimi hatirlamiyorum. Vaktinde sadece ilk sezonu izlemisim. Emin olmamakla birlikte ikinci sezondan birkac bolum izlemis olabilirim ama kesinlikle cogunu izlememisim. Hatirlayan var mi Turkiye'de nerede, ne zaman, ne kadari yayinlandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Sanıyorum o zamanki adıyla Star1'de yayınlanmıştı ve tamamı yayınlanmıştı. Amerika'dakine yakın bir tarihte, yani doksanların başlarında olması lazım, çünkü lisede olduğumu çok iyi hatırlıyorum. Hatta iğrenç "İkiz Tepeleri seyrediyor musun?" esprileri moda olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 O zamanlar ilkokuldaydim. Bu cogunu hatirlayamayisimi, en iyi hatirladigim seyin introsu ve muzigi olusunu acikliyor. Saati de gecse yarisinda yat artik demislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ilkinde cok guzel bi kiz vardi ya kimdi o? Sherilyn Fenn mis abi nasil unuturum? Cocukluk hayalim. http://www.imdb.com/name/nm0000145/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Sherilyn Fenn olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sadece introsunu müzigini fln hatırlayabiliyorum bende. bariz 8de falan yatırıldıgımız dönem : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Aynen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 eskisini izlemek lazım mı, devam dizisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Youtubeda var ya story so far i. Bi suru hem de. Ben de bakicam simdi. :) https://www.youtube.com/results?search_query=twin+peaks+story+so+far Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 michael cera varmis hacit. izlenir o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 arcane said: Yenisinin konusunu bilmeden cevaplamasi zor. Hazirlik olarak hepsini izledim ve sunu farkettim. Ne zaman, hangi kanalda izledigimi hatirlamiyorum. Vaktinde sadece ilk sezonu izlemisim. Emin olmamakla birlikte ikinci sezondan birkac bolum izlemis olabilirim ama kesinlikle cogunu izlememisim. Hatirlayan var mi Turkiye'de nerede, ne zaman, ne kadari yayinlandi? ben lisesonda ilk kez izledim bunu digiturkte. dizimax'ti sanirim. 2004-2005 bi ara iste. gunde 2 saat ders calismiyodum sadece o da bunun icindi dfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 eskisini izleyin abi zaten 2 sezon cirt diye bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 4 bolum cikmis, 3 unu izledim. ekrana bakip hic bir sey anlayamamanin cekiciligi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 İlk iki bölümü seyrettim. Bazı şeyleri anlamak için eski bölümleri izlemek veya en azından bir özet okumak şart. David Lynch filmlerini sevenler yeni diziyi severler. Fakat eski Twin Peaks gibi bir deneyim bekleyenler memnun kalmayabilir. Çünkü eskisinde tuhaf olaylar olmakla beraber daha normal bir hikaye akışı vardı. Bu defa Lynch iyice ağırlığını koymuş. Ton olarak, eski diziden ziyade dizinin öncesini anlatan sinema filmi Fire Walk With Me'ye daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 ilk (iki) bolumu izledim. koltuga yapistirdi, soluksuz izletti. eskisi gibi degil de klasik lynch filmi gibi olmus. karakol ve great northern'daki iki sahneyi at, bildigin sinema lynch filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 ya napsak, eskisinin bi özeti gibi bişeye bakayım bari öncesinde, vardır utubeda atarım burayada eve geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 eski bölümlerden başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Abi bitirdim şimdi4 bölümü de. En iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 ahah 4. bolum sonunda chief gordonun (david lynch) ben hic bir sey anlamadim bu isden deyisi! haklisin adamim bende anlamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Daesu said: ya napsak, eskisinin bi özeti gibi bişeye bakayım bari öncesinde, vardır utubeda atarım burayada eve geçeyim. ign dev hizmet yapmis https://www.youtube.com/watch?v=n_64-4c_E3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 haha wtf neler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Yeni bölüm yine 10/10. Tam bir pleb filter. http://i.imgur.com/tOpapd5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar