aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 benim reset atmama gerek kalmiyo, zaten kendisi kapaniyo ogleden sonra 2-3 gibi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Selam, HTC One M8 146.4x70.6x9.4 mm 160gr iPhone 5s 123.8x58.6x7.6 mm 112gr HTC'e uygun "armor" bulsam da boyut ergonomik olmayı geçer benim için. Mevcutta HTC Sensation var, bataryası idare ediyor gibi. Benim için min nokta Sensation :) Widget falan zaten kullanmıyorum; avucum kadar ekran bana gereksiz. Eski bar tipi adam gibi telefon olsa onu alırım yani: R520m mesela, yeri bende hâlâ doldurulamıyor :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 g3 kılıflarına baksana bi baya armor tarzı şey gördüm ben ama lazım değil diye çok kurcalamadım. aynı boyutta, daha ince ve ekranı yarım inç daha büyük falan. kendisi m8den sağlam değil elbette ama armor giydirince pek fark edeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 paramecium said: Selam, Açıkçası her sene telefon değiştirmem gerekiyor metal tozu falan gibi faktörlerden. Bir de yağlı ve kirli ellerle telefon kullanmak çok koyuyor. Metal tozu olan parmaklarla ekrana dokunup sürüklemek falan canına okuyor. Taktik Extreme kılıf ile iphone 5(s) kullanarak bu dertten kurtulmayı planlıyorum. Diğer marka üreticiler için adam gibi kılıf bulmak zor, hatta imkânsız oluyor. Şarj çok da dert değil artık; işyerinde, araç içinde falan şarj edebilirim. Bir de iphone nedense gözüme aşırı stabil geldi; hanım aylardır reset atmadan kullanıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 paramecium said: Selam, Açıkçası her sene telefon değiştirmem gerekiyor metal tozu falan gibi faktörlerden. Bir de yağlı ve kirli ellerle telefon kullanmak çok koyuyor. Metal tozu olan parmaklarla ekrana dokunup sürüklemek falan canına okuyor. Taktik Extreme kılıf ile iphone 5(s) kullanarak bu dertten kurtulmayı planlıyorum. Diğer marka üreticiler için adam gibi kılıf bulmak zor, hatta imkânsız oluyor. Şarj çok da dert değil artık; işyerinde, araç içinde falan şarj edebilirim. Bir de iphone nedense gözüme aşırı stabil geldi; hanım aylardır reset atmadan kullanıyor. Saygılar. Derdinin devası bu, Arka ve yanlar tank gibi korunuyor, önde de kendinden kalın sağlam filmi var ve dokunmatiği bozmuyor pek http://www.dr.com.tr/Elektronik/Targus-SafePORT-Rugged-Extreme-Sporlara-Ozel-Sert-iPhone-5-Kilifi-Siyah-//Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-5-Aksesuarlari/urunno=0000000550953 http://img1.dr.com.tr/pimages/Content/Uploads/ProductImages/611798/90969d3d-7f16-400f-b416-f8cc46d17d95.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 tempered glass filmler metal tozuna falan ne kadar dayanır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Selam, Plastik yüzeye nazaran daha dayanıklı olur diye düşünüyorum. Gerçi Taktik Extreme'de Gorilla Glass 3 var ön tarafta yanılmıyorsam. CAT veya JVC olmadı CASIO'nun bu tarz tough modelleri TR piyasasında yok :( Bütün memleket ofis çalışanı resmen. Şantiye veya imalat sektöründe çalışan yok sanki. Taktik Extreme'in de altta kalır yanı yok: http://ecx.images-amazon.com/images/I/71XqgB9z5CL.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/61Ieni-wBGL.jpg iphone alacağım -gibi de-, fiyatın düşmesini beklemek daha iyi olacak sanki : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 paramecium getiriyim hacı sana almanyadan aybediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Selam, Eğer 5s için diyorsan, taksit dururken cash alamam :D Armor ise burada da uygun gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bingildak said: m8'in fiyatı iphone 6 ile aynı sanırsam neden bunu bu şekilde dile getirdim bilmiyorum http://www.ereyon.com.tr/urun/htc-one-m8.aspx One M8 ereyonda 1999TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 paramecium said: Selam, Eğer 5s için diyorsan, taksit dururken cash alamam :D Armor ise burada da uygun gibi. Saygılar. hangi taksit abi? kaldı mı taksit yapan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Selam, Ticari kartlara yapılıyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar