Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Dışarıda cafede güzel güzel wifi'dan bağlanıyordum internete, evdeki wifi'a girdim bağlanmıyor. Wifi bağlantsını gerçekleştiriyor ama nete girmiyor hiçbir şekilde. ios8 e geçtikten sonra saçmalamaya başladı zaten, pişman oldum kamkiler :/ Elimizdeki bilgiler [list] [*] Cihaz 3G den bağlanıyor [*] Wifi bağlantısı yapabiliyor [*] wifi simgesi geliyor [*] wifi ile kesinlikle nete girmiyor [/list] denediklerim: [list] [*] cihazı kapat/aç yaptım [*] wifi ayarlarını sıfırladım [*] o kesmedi sonra cihazı sıfırladım [*] güncelleme yapmadan önceki yedeğe döndürdüm [*] modemimi fabrika ayarlarına çevirdim [/list] cihaz 5s bu arada. bi el atın abiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Daha once başka wifi agindan sorunsuz net almissin. Aletin evindeki modemede baglanmada sorun yasamiyor sadece internet baglantisi alamiyor., Sorunu evindeki routerda ara bence. ip alamiyordur Dhcp kapalidir Mac filtre vardir vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 başka telefon ve laptop wifi üzerinden bağlanıyor yalnız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 şifresizken denedin mi? ya da başka şifreleme şekliylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 bağlantı gerçekleşiyor demişsin, dhcp sayfasındaki ip'ler ne durumda? alabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 telekomun verdiği dandik modemse o modemde bir problem var sırf bu sebeple modem firması yeni bir firmware yayınladı onu indirmediğin sürece problemi çözemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 4s'i nabtın lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 dava etmiştim ya, sıfırıyla değiştirdiler onu =D bu arada kendi kendine düzeldi lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar