Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 1 sene tırt bir 5 yıldızlı otelde çalıştım , çıkarken son 3 ay falan rezervasyondaydım. 1 seneyi aşkın süredir (14 ay civarı) istanbulun en iyi otellerinden birinde santralde çalışıyorum. Şuan santralde değilim gerçi ama cv'ye seve seve santral yazıcam kıdemli santral yazmaya elim varmaz utanır insan , durum bu. Bunun dışında bişiyim yok bi tek bu ikisi var. Başka otellerde iş bulmakta zorlanmıyorum burda çalışırken bir sürü otel resepsiyona gel diye aradı ki çoğu 5 yıldız oteller. Rezervasyon diyen çıktı , hatta bi tane satış bile çıktı ama onu kaçırdım elimde olsa şimdi giderdim orası tam istediğim saatlerde çalışıyodu. Benim isteğim zaten uzun saatlere alışık olduğumdan koymayacağından , hangi işe girsem ya da beni alırlar daha doğrusu bu iş 9-19 falan olacak haftasonu izinli olabileceğim bir iş olabilir? Haftaiçi 9da gidip akşam 9da dönmek o kadar koymazda yeni evliyim hanımda haftasonu izinli ben çalışınca koyuyor , bayramda bile full burdayım , şöyle bayramı izni haftasonu falan olsun , haftaiçi nolursa olsun istiyorum. Ne yapabilirim sizce? dipnot:garbage'a açmadım , kişisele açtım , gerçekten yardıma ihtiyacım olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 firmaların cc lerine başvur bu arada bu zamanda aklım almıyor daha hayatlarında hiçbirşey oturmamışken evlenenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LY1bhd47i5A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ingilizce var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Var :D baya var, dil mezunuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Şu konuda yardımcı olsanız süper olur beyler harbiden son demlerime geldim yeni iş bulmadan bu işi bırakmak istemiyorum üstüne bi de başka sektör istiyorum harbiden otelcilik yapılacak gibi değil tam deli işi. Adamlar muhasebeciyi bile bayramda çağırdılar iş çıktı gelmen lazım diyerek. Dipnot : 1 senede o kadar çok fazla mesaiye kalmışım ki sırf saymadıklarını geçiyorum saydıklarından bile 17 gün izne çıktım geldim üstüne 24 gün daha iznim var. Artık bu kadar yıpratmiim kendimi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Mesaiye kaldıkların boşa gitmiyorsa, para veya izin olarak dönüyorsa o kadar da sıkıntı değil aslında. Aile veya düzen istiyorsan o zaman sıkıntı tabi. Ama sektör değiştirmek kolay birşey değil, geri düşmeyi kabullenmen aynı yollardan tekrar geçmen gerekebilir çok şanslı değilsen. Satınalma yapma şansın var mı? Otellerde veya restoranlarda satınalma işine bakabilirsin elin de yatkınsa. Çok fiks şeyler aldığın için işleri rayına güzel oturtunca baya güzel giden bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Dostum özel sektörde hizmet ve satış kısmı ile yakından uzaktan alakan varsa bahsettiğin türden izinler çalışma düzeni çok hayalcilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Yakın tecrübe geçmişine sahip bir arkadaş, airbnb işine girmişti. Daha doğrusu, 10-15 daire portföyüne sahip bir firmada yönetici olarak çalışıyor. Patronun 3-5 dairesi var. Kendisi de yeni daireler bularak portföyü genişletiyor, müşteri ilişkilerini yönetiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 gel seni ilaç sektörüne kazandıralım (: şaka bi yana ilaç dışında satış pazarlama yapabilirsin. gıda başta olmak üzere bi çok sektörde görece rahat çalışma saatleriyle çalışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Mithat said: Şu konuda yardımcı olsanız süper olur beyler harbiden son demlerime geldim yeni iş bulmadan bu işi bırakmak istemiyorum üstüne bi de başka sektör istiyorum harbiden otelcilik yapılacak gibi değil tam deli işi. Adamlar muhasebeciyi bile bayramda çağırdılar iş çıktı gelmen lazım diyerek. Dipnot : 1 senede o kadar çok fazla mesaiye kalmışım ki sırf saymadıklarını geçiyorum saydıklarından bile 17 gün izne çıktım geldim üstüne 24 gün daha iznim var. Artık bu kadar yıpratmiim kendimi diyorum. çalıştığın yerde sorun var o zaman müşteri sayısı dalgalı diye az eleman almışlar hastalığı, izne çıkanı, müşteri yoğunluğunu idare edecek kadar şişirmemişler kadroyu vardiye mesai de işlemiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ya ben başladığımda eleman sayısı baya fazlaydı 8-9 kişi çalışıyorduk 3 vardiya şeklinde sıkıntı çıkmıyordu , bir ara 3 kişiye kadar düştük izinsiz 20 gün kadar çalıştım zaten aralıksız geceleri hemde double atıyordum. Şimdi benim beklediğim cumartesi pazar izinli bir iş o kadar hayal değil . Hani az buçuk iş hayatından anlıyorum , benim cv oralara girmeye çok yetmez diye bişi demiyorum ama hani 'haftaiçi 12+ saat olur yeter ki haftasonu izin olsun' çok büyük bir hayal olmasa gerek? Onun dışında bi beklentim yok sırf düzenim otursun istiyorum , sabahtı akşamdı geceydi derken harbiden düzenim kaydı iyice , evlenince bi de bildiğin eşimi göremez halde takılıyorum çok ama çok saçma oluyor. Gerekirse 9-21 olsun ama haftasonu boş olsun eşimde çalışmıyor beklentim bu kadar basit. Ama bu tecrübe/cv ile alınır mıyım sıkıntı o. Bi de masabaşı olsun mümkünse ilaç için kapı kapı hastane dolaşamam yol ile ilgili kötü sıkıntılarım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 o zaman örtmen ya da memur olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 +1 dil iyi falan denilince, bayramdan sonra dışişleri bakanlığının alımları açılıyor direk o aklıma geldi oraya gir sen :p gerçi "aday meslek memuru" kadrosu açmışlar, onlar meşhur hariciyeci kadrosu oluyor galiba, aka 2 yıl ankara 4 yıl yurtdışı loopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bu tecrubeyle uluslararasi bir sirkete CEO olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 abi ozel sektorde duzen kelimesini eylemi ifa eden 3 tekil sahis olarak algiliyor ve kullaniyorlar..mesai 45 saat ise 55 in asagisi duymadim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Mesaimin normali 48 saat benim ... geçen hafta 74 yaptım zamanında 88 saat ile rekor kırmıştım bence özel sektore nazaran bile çok. baydım su özel sektör muhabbetinden 88 saat diorum bi hafta sabah bi akşam bi gece çalışıyorum artık normal haftaiçi çalışılan haftasonu izin diorum sadece Memur ve öğretmen devlet kadrosundan olduğundan zor onlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 tamam iste abi senin hazir duzenin varmis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bir yana ozelde zor..ama teknik egitim filan varsa 4 yillik is guvenligi seylerini bir sorustur daha az calisir daha iyi alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bu duruma geldik yine , yılbaşı falan tırt , şirket harbiden gırtlağıma kadar giriyor deepthroat falanda değil bu. En temizi diyorum hazır yabancı dil mezunuyum eşimde öğretmen , bende gidiim bir iki sene dershane falan takıliim , o arada hem okulu bitiririm hem formasyon alırım , o bittikten sonrada bir özel lisede falan torpille iş ararım artık eşim sokabilirse bir yere süper olur. Şuan eşim baya bildiğin keyfi çalışıyor hergün saat 8:30 iş başı akşam 4:00 ile 5:00 arası işten çıkıyor haftasonu tatil haftaiçi bayramlar seyranlar tatil yılbaşı tatil yazın büyük tatil kışın sömestr kısa tatil falan rööeegh o kadar tatil yapınca nerden baksan 12 ayın 2 ayı işe gitmiyosun bize nazaran. Öğretmen olmak mantıklı geliyor şuan o yüzden kulağıma. Siz ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar