ivy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Bence otistik. Fotoğrafını koymak istiyorum ama ayıp diye koyamıyorum.
ivy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Daha neyine nazar değecek? Aqu yolluyorum dur.
Grego Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 bebekle dalga geçmeyin, boynunuz devrilir altında kalırsınız valahi. öyle büyük günah. ebsolütli haram.
Seru Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 otistik olabilr anlattığına göre. küçükken ona göre büyütmek gerek bebeği.
ivy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Anası babası doktor. Çocuk baya dertli. Geyik bitti.
Madcat Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Milletin rüyada gördüğü bi robot resim vardı ya forumdan pyroya benziodu. Onu andırıyor sanki.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ivy bana da yollayıver sana zahmet. kendi adıma yazacaklarıma gelirsek; engelli bi çocuğa yaşam koçluğu yapma girişiminde bulunmuştum geçtiğimiz sene. proje kapsamında dağıtılan tabletler vasıtasıyla öğrenciyle skype vs. aracılığıyla iletişim kurulup konuşulacaktı. dedim ulan böyle kepazelik mi olur çocuk evet engelli ama aptal değil hani sanal bir platformdan doğan iletişimin samimiyetiyle yüzyüze bir iletişimin farkını anlar. çok önemli bir adam da değilim 2 bira az içer kalkar çocuğu yüzyüze dinler derslerine yardımcı olur ve elimden geldiğince o çocuğu dinler rahatlatırım dedim kendimce. kalktım evine gittim 6 ay boyunca her cuma günü. o çocuk geçtiğimiz haftalarda bana 'öğretmenim seni çok özledim' diye facebook'tan yazdı. o anki duygularımı anlatmayı becerememem. yakın çevreme de anlatamadım olmadı. dün yine yazdı 'öğretmenim seni çok özledim' diye bir mesaj. 24 yaşıma geldim. hayatta tek bir dikili ağacım varsa o da bu öğrencim. başka bi bok yapamadım bu yaşıma kadar ama olsun, bu da bi şey. edit: ben bu postu yazarken fotolar paylaşılmış.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 niye buraya resmini koydun ki çok saçma olmuş
idilik Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 SodomVsGomore said: ivy bana da yollayıver sana zahmet. kendi adıma yazacaklarıma gelirsek; engelli bi çocuğa yaşam koçluğu yapma girişiminde bulunmuştum geçtiğimiz sene. proje kapsamında dağıtılan tabletler vasıtasıyla öğrenciyle skype vs. aracılığıyla iletişim kurulup konuşulacaktı. dedim ulan böyle kepazelik mi olur çocuk evet engelli ama aptal değil hani sanal bir platformdan doğan iletişimin samimiyetiyle yüzyüze bir iletişimin farkını anlar. çok önemli bir adam da değilim 2 bira az içer kalkar çocuğu yüzyüze dinler derslerine yardımcı olur ve elimden geldiğince o çocuğu dinler rahatlatırım dedim kendimce. kalktım evine gittim 6 ay boyunca her cuma günü. o çocuk geçtiğimiz haftalarda bana 'öğretmenim seni çok özledim' diye facebook'tan yazdı. o anki duygularımı anlatmayı becerememem. yakın çevreme de anlatamadım olmadı. dün yine yazdı 'öğretmenim seni çok özledim' diye bir mesaj. 24 yaşıma geldim. hayatta tek bir dikili ağacım varsa o da bu öğrencim. başka bi bok yapamadım bu yaşıma kadar ama olsun, bu da bi şey. edit: ben bu postu yazarken fotolar paylaşılmış. (tu)
ivy Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Acaba ben şu an burada napıyorum? Bu kadar insan burada napıyor? Ben bunları biraz düşüneyim
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Öksürmekten uyuyamadım. Günaydın
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Askerde miyim dhkp-c ya da pkk kampimda miyim belli degil lan. Icine sicayim boyle ulkenin. Orgutcu herifler psikopat ayagi yapip herkesten rahat yasiyo ak. Mintika yok nobet yok yemek 3 ogun camasiri da etraftan caliyolar zaten. Vatana degil kandil'e asker yetistiriyoruz ak. edit: aksamlari bos kogusta donen esrar ve bonzai partilerini unutmayalim. Cetin abicim okursan dunyanin en guclu(!) ordusunun saygin (!) subay ve astsubaylarini goreve cagir lutfen. Atarsa 126 gunluk.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Cok kafa yoruyorsun. Senin askerlik bitmez.
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 boşuna demiyorlarmış ülkeni seviyorsan askere gitme, nefret edersin diye
ivy Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Gerçekten bir kere daha anladım. Ben artık yaşlı bir insanım.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 çay almak için bakkala gittim çay dışında her şeyi alıp geldim makarna bile aldım çay almadım ya
Öne çıkan mesajlar