Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 içimde ingiliz şemsiyesi açılmış gibi post attığım için ayrıca özür diliyorum ama low'da çalışıyorum şu an. low'da çalışmanın türkçesini düşünemedim mesela. low olan ne? performans mı? şarj mı? yoksa lanet olası popom mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 size bir şiir yazayım Yet each man bills the thing he loves, By each let this be feared, Some do it with a bitter cock, Some with a visa card, The coward does it with stress, The brave man with a retard! Some bill their love when they are dumb, And some when they are fold; Some strangle with the hands of past, Some with the hands of the sold: The kindest use a bitcoin, because The untraceable so soon grow cold. Some love too simple, some too long, Some fall, and others relay; Some do the deed with many tears, And some without a sigh: For each man bills the thing he loves, Yet each currency does not die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Seele said: aaa agzindan öpmüs. Burnuna hohladım miktoplar mikroplar geçmiştir kesin. eahueahu miktop ney ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Nişanlı bir kız tarafından bariz sarkıldım. Error vermeyeydim iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Sophie Turner Bugün de dönmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 st petersburg da yaşayan pati var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Ben geçen hafta negzel çalışıyordum, bu hafta mok oldu daha ilk günden. Hiç bir şey yapmadım şu saate kadar. Kahrolsun kartopu etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Bugün 10 dakika kadar çalıştım bende birazdan yatacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 istifadan sonraki ilk boş pazartesimdi günlük. mükemmeldi. gitgide sıkıcı olmadan önce yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Patlamış mısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 haftasonu kurs var diye alkol alımlarını haftaiçine yaydım. bence çok realist bir karar almışım. hem alkol alabiliyorum hem derslerde daha verimli oluyorum. unutmadan selam ivy (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 hahhah selam Sodom! Az önce Theridone'a 'Naber?' diye mesaj attım, yaklaşık 1 aydır konuşmuyordum canım kankamla. Gelen cevap aynen öyle; 'Ben rıdvanın sevgilisiyim tel bende yazdıgını soylerim.' LoL. Acaba konu açıp mı dalga geçsem diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 gecmis kadar oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Ben ivy'nin sevgilisiyim, yazdığını söylerim senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 tel bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Kız nezaket göstermiş niye cevap vermiyor bu hırt deme diye daha ne olsun? Bende bugün bilmem kaçıncı kere hıyara kart postal attım. Bu sefer de gitmezse pttyi yakacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 SEVGILISIYIM! kiz arkadas filan degil ha, yanlislik olmasin SEVGILISI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Senin yok diye kıskanıyorsun şuan Şükrü... Hollandaya gelmek istersen bişiler düşünürüm sençin ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 sevgili olmak nasil onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Çok kolay aslında gel ben sana gösteririm :P >;> <==bunu unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 beni sevecek insan daha anasinin karnindan dogmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Kız arkadaş olunca 'tel bende' durumu olmuyor, ama sevgilisiysen 'tel bende' yapabiliyorsun. Öyle ince bir ayrım var, lütfen. Bu arada ben hala ivy'nin sevgilisiyim. Tel bende. Bir şey söyleyecekseniz ben iletirim ivy'ye. Çünkü tel bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ben kullandırtmam sevgilime telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 aquila said: beni sevecek insan daha anasinin karnindan dogmadi.. Sana seviyorum ben ama hobi olarak tabisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ooo ılık erkek arkadaş modeli asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar