Nazca Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Küçükken kaç yıl gözlerim açık uyudum, göz kapaklarım kapanmıyordu kas yetersizliği nedeniyle, ışık görünce kızarıyordu, bazen de hiç açamıyordum. Yine aynı durum şimdi de, yine ameliyat olmam lazım. Yoksa kör olucam. Ağlıycam ağlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Şuuşu yedim, ballı ceviz kötüydü ama günlük. Çayda ehdi işte. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 I 3 ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Sebebi neydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Günlük, okul sktı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Sozlesme imzalamaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Nazca said: Küçükken kaç yıl gözlerim açık uyudum, göz kapaklarım kapanmıyordu kas yetersizliği nedeniyle, ışık görünce kızarıyordu, bazen de hiç açamıyordum. Yine aynı durum şimdi de, yine ameliyat olmam lazım. Yoksa kör olucam. Ağlıycam ağlayamıyorum. oha gandalf geçmiş olsun ya ne biçim hastalıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Bende gözüm açık uyuyorum, kör mü oluyor muşuz açık uyuyunca? Aha ölcek miymişiz? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 hmm http://www.youtube.com/watch?v=6_CtgelI6xU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Nazca said: Küçükken kaç yıl gözlerim açık uyudum, göz kapaklarım kapanmıyordu kas yetersizliği nedeniyle, ışık görünce kızarıyordu, bazen de hiç açamıyordum. Yine aynı durum şimdi de, yine ameliyat olmam lazım. Yoksa kör olucam. Ağlıycam ağlayamıyorum. Uyku gözlüğü tak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Galiba hiç çalışmadan para alacağım 1-2 ay O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 tam tersinin olduğu zamanlara say abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Onun için 1-2 yıl bedava yaşamam lazım negzel olurdu ha :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Of hava çok güneşli ve sıcak..Nasıl İngiltere bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 wastyrx said: Galiba hiç çalışmadan para alacağım 1-2 ay O_o dizin bileklerini kesip soğuk suya yatırdığı için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 wastyrx said: Onun için 1-2 yıl bedava yaşamam lazım negzel olurdu ha :3 eşşek değilsin bir bira ısmarlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Promenader said: wastyrx said: Galiba hiç çalışmadan para alacağım 1-2 ay O_o dizin bileklerini kesip soğuk suya yatırdığı için mi ? Yok, anlaşmayla alakalı bişi baya saçma geldi ama sen sus dediler. Gel ısmarlayayım nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Bu bankalardan ACİLLL XXX!! diye iş gelince kesin bi bokluk oluyor. Hepsi dworgianın suçu sanırım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hic calismadan para nin intikami mi geldi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Hea yok abi bu normal gündelik ekspertizlerim birden fazla şirketle çalışıyorum da şuan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 wastyrx said: Bu bankalardan ACİLLL XXX!! diye iş gelince kesin bi bokluk oluyor. Hepsi dworgianın suçu sanırım. Eved. Kulağım çınladı geldim. Ne oldu kredi mi vermediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Yok ya evin tamamına kredi kullanmak istiyorlar galiba 3e 5 dediler resmen bana, güldüm. Şimdi düşük rakamla yollayacağım raporu ^_^ Bir de kimmiş o kredi vermeyecek sen hayırdır? Genel müdürünü ararım senin valla ajfgaksdasd edik:imlamsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Sen konut ekspertizi de mi yapıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 istifa ettim ^___________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 yeni işin hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar