Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anlat burda hemen çözeriz.

Bugün bu güzel havada hiç iş yapasım yok resmen kendime yapacak bir şey arıyorum.

Hatta başka işi olan varsa söylesin yardım edeyim.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Çok sevdiğim siyah bir stilettom vardı, anlamadığım bir şekilde ayağıma küçük gelmeye başladı. Oysaki çok zor bulmuştum onu ve en küçük numarası da oydu. İçine taban falan da koyulmuyor bildiğiniz üzre stilettoların. Napacağım? :(
Mesaj tarihi:
ivy said:

İçine taban falan da koyulmuyor bildiğiniz üzre stilettoların. Napacağım? :(

taban koysan ne ya zaten kucuk geliyormus bi de taban mi koyacaksin..

kaldir ayaklarini duvara daya 3 saat ole kal..giyersin ..ha premens doneminsen tuzu azalt
Mesaj tarihi:
ivy said:

Holy said:

Çok sevdiğim siyah bir stilettom vardı, anlamadığım bir şekilde ayağıma küçük gelmeye başladı. Oysaki çok zor bulmuştum onu ve en küçük numarası da oydu. İçine taban falan da koyulmuyor bildiğiniz üzre stilettoların. Napacağım? :(
Bu da sorun mu ya, önüne azcık pamuk koy takviye yap.

Yalnız büyük gelen stiletto'nun görüntüsü de öyle bir itici oluyor ki, insanı aseksüel yapar uzun süre maruz kalınırsa.
Mesaj tarihi:
Bir kadına üzülme yeni ayakkabı buluruz demek, bir erkeğe üzülme başka oyun oynarsın demek gibi bir şey.

Bana öyle bir şey diyen kadının kafasına yastık atarım.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Yalnız büyük gelen stiletto'nun görüntüsü de öyle bir itici oluyor ki, insanı aseksüel yapar uzun süre maruz kalınırsa.

stiletto diyince aklıma ilk gelen

http://img98.imageshack.us/img98/8285/stiletto01pngadd13f97b6.jpg

dedemden yadigar kaldıydı koleksiyonuma :3,

dediğiniz aslında neymiş

http://www.aktifmoda.com/wp-content/uploads/2015/01/2015-stiletto-ayakkabi-900x876.jpeg

Mesaj tarihi:
Holy said:

Bir kadına üzülme yeni ayakkabı buluruz demek, bir erkeğe üzülme başka oyun oynarsın demek gibi bir şey.

yok beklentinin en peak durumunda, bugun basim agriyor demek gibi sanirim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...