chrome Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 basur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Anthem i haxlamislar gunluk, 80 milyon kisinin isim, adres, mail, ssn ne varsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Çok ciddi bir sorunum var günlük, nasıl halledeceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Anlat burda hemen çözeriz. Bugün bu güzel havada hiç iş yapasım yok resmen kendime yapacak bir şey arıyorum. Hatta başka işi olan varsa söylesin yardım edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 chrome said: basur oldum. NİAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Holy said: Anlat burda hemen çözeriz. Çok sevdiğim siyah bir stilettom vardı, anlamadığım bir şekilde ayağıma küçük gelmeye başladı. Oysaki çok zor bulmuştum onu ve en küçük numarası da oydu. İçine taban falan da koyulmuyor bildiğiniz üzre stilettoların. Napacağım? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 cok aci ye gecer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ivy said: İçine taban falan da koyulmuyor bildiğiniz üzre stilettoların. Napacağım? :( taban koysan ne ya zaten kucuk geliyormus bi de taban mi koyacaksin.. kaldir ayaklarini duvara daya 3 saat ole kal..giyersin ..ha premens doneminsen tuzu azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ay pardon büyük geliyor yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hava pek güzel işi ekip motorla gezesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Elim sürçmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 sodyumu bol şeyler ye ayakların şişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 patik giy ayağına veya 5 saat yürüyüş yap ayağın şişer sonra giyersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ivy said: Holy said: Anlat burda hemen çözeriz. Çok sevdiğim siyah bir stilettom vardı, anlamadığım bir şekilde ayağıma küçük gelmeye başladı. Oysaki çok zor bulmuştum onu ve en küçük numarası da oydu. İçine taban falan da koyulmuyor bildiğiniz üzre stilettoların. Napacağım? :(Bu da sorun mu ya, önüne azcık pamuk koy takviye yap. Yalnız büyük gelen stiletto'nun görüntüsü de öyle bir itici oluyor ki, insanı aseksüel yapar uzun süre maruz kalınırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Offf beni hiç anlamıyorsunuz. :(((((( Üzülme yeni ayakkabı buluruz demeniz lazımdı :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yenisini alalım, ayakları küçülünce de giyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 seneye giyersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bir kadına üzülme yeni ayakkabı buluruz demek, bir erkeğe üzülme başka oyun oynarsın demek gibi bir şey. Bana öyle bir şey diyen kadının kafasına yastık atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Holy said: Yalnız büyük gelen stiletto'nun görüntüsü de öyle bir itici oluyor ki, insanı aseksüel yapar uzun süre maruz kalınırsa. stiletto diyince aklıma ilk gelen http://img98.imageshack.us/img98/8285/stiletto01pngadd13f97b6.jpg dedemden yadigar kaldıydı koleksiyonuma :3, dediğiniz aslında neymiş http://www.aktifmoda.com/wp-content/uploads/2015/01/2015-stiletto-ayakkabi-900x876.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ivy said: Offf beni hiç anlamıyorsunuz. :(((((( Üzülme yeni ayakkabı buluruz demeniz lazımdı :(((( mustakbel enista sana fabrikasini bile alir uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Holy said: Bir kadına üzülme yeni ayakkabı buluruz demek, bir erkeğe üzülme başka oyun oynarsın demek gibi bir şey. yok beklentinin en peak durumunda, bugun basim agriyor demek gibi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 başın ağrıyo mu bugün ivy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sanırım bilekleri kesip soğuk suya yatacağım //_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 wast, baba ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dün bilinci açıldı tamamen, bugün küfür bile ediyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar