Shean Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 hayırlı olsun abi. istersen düğününe gelelim. istemezsin ama biliyorum sdfpgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 abi zaten uzak sajkdsalkjdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 gelirim bunu yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Yok ben gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 baklava gonderirim ..acik net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 pati bir baklava skandalini daha kaldiramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 dana22 said: baklava gonderirim ..acik net.. ahahahahha abi yapın bu güzelliği sşlaşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Dworgian said: abi zaten uzak sajkdsalkjdk Senden yakışıklıyız diye korkuyorsun biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Şimdi birşey derim de yeri değil dur öm atayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Küfür etti, şikayetçiyim...,,,,,...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 daha öm yeni gitti yalancı adam!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Tebrik ederim Dworgafdhian :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 darısı hepinizin başına. edit: o diil de nicki yanlış yazmaya mı kastın ne yaptın skladjsalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Tebrikler abicim. Hayırlısı olsun. Mutlu olacaksın bu sefer, biliyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 tebrikler=) tecrübelerin seni evlilikten soğutmamış-gözünü korkutmamış-,onun yerine hatalarından ders alıp yola devam etmişsin..umarım çok mutlu olursun=) ps: çok sıkıcı bir gün, belgesel üzerine belgesel, dizi üzerine dizi izliyorum gene de mesai bitmedi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Nerde çalışıyosun? Özel ise öm at merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 teşekkürler beyler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 5 yıllık ilişkiden çıkıp önce 19 sonra 44 yaşında kadınla beraber olmak, ayarım şaştı günlük. welp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 [(19+44)/2] = yaklaşık 31 işte ilacın bu edit: öffff abi anlaşılan anlamda değil, 31 yaş olarak hani bu yaş gurubuyla görüş anlamında =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Dworgian said: darısı hepinizin başına. edit: o diil de nicki yanlış yazmaya mı kastın ne yaptın skladjsalj nickine heyecan katmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Ha ondan. Cidden çok dinamik olmuş teşekkürler :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ivy said: Dworgian said: darısı hepinizin başına. edit: o diil de nicki yanlış yazmaya mı kastın ne yaptın skladjsalj nickine heyecan katmak istedim. Yetememiş bence, touchpade dokunmuşta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Hıııııı çok komik Hakan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Dworgian said: [(19+44)/2] = yaklaşık 31 işte ilacın bu edit: öffff abi anlaşılan anlamda değil, 31 yaş olarak hani bu yaş gurubuyla görüş anlamında =/ Ahahahhhh cuk oturmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bu defa son. Bir daha yatmadan espresso icmiycem. Son bu kez evet son. Tovbe ediyorum son :( beyin dur artik off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar