imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 şaka lan ne sexi mesaideyim. müdür yardımcısının yolunu gözlemekten boynum uzadı gelinciğe döndüm yarım saat erken çıkayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: şimdi oku? alaylı ilerlemek giderek zorlaşıyor zor abi okul vs artık. kitap alıp okuyorum evde napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 İşler durgun günlük. Bi sürü projeye güzel fiyatlarla teklif verdik, daha haber bekliyoruz. Piyasada öyle adamlar var ki zararına çok ucuza teklif verip, "yav bi şekilde hallederiz" diye giriyorlar işe, sonra bi güzel batıyorlar. Tabii müteahhitlerin işine geliyo bu dsf Neyse güzel projelerden haber bekliyoruz, olsun artık bi şeyler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi arabanın 6 aylık vergisine 70 lira zam gelmiş?? Bizim araç yaşlanmıyo gençleşiyo lan herhalde. Her sene düşmesi lazım bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sevgili günlük rl'de sıkıldıkça forumda shitposting'in dibine vuruyorum, atalarım beni affetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SeaGle said: Abi arabanın 6 aylık vergisine 70 lira zam gelmiş?? Bizim araç yaşlanmıyo gençleşiyo lan herhalde. Her sene düşmesi lazım bunun. sorma hacı ya motoru değiştirdim bende 37tl fazla ödüyorum =( fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Abi motorun vergisi ne kadar hiç konuşmayın lan siz sdfgsfgs 720 lira olmuş 6 aylık vergi. Fak ticari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 öyle deme lan 56tl veriyorum 6aylık zoruma gidiyiiiii ayrıca ben mi sana dedim amarok al diye amarona korrlar sonra böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Aga bizim diğer arabanın vergisi de 500 falandı. Her sene artıyodu zaten sdf Ticari işte, ya dükkanı kapatıcan ya ödücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 millet çakal olmuş olm buluyorlar özürlü diye bir akraba arbayı onun üzerine yapıyorlar valla beleşe 0araç alıyorlar. baya da yaygınmış bu. Diyabeti olana yapıştırıyorlar aracı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Normalde 1. mi 2. derecedne mi ne akraba dışında birini yakaladın mı direksiyonda aracın bağlanması gerekiyo ama uygulamıyolar. Yani en fazla kardeş fln kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Bugün çirkinmiş meğersem ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 belki birgun biz de uyuruz belki... bildiginiz en guclu uyku hapi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Sıcak duş ve papatya çayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 o seviyeyi gectim artik 4 gundur toplamda uyudugum 10 - 12 saat civarinda 2 gundur uykusuzluktan bayilmayi bekliyorum ama uyuduktan 3 saat sonra uyaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yanına birini bul, sırtını seve seve uyutsun seni. Ya da saçınla oynasın. Bak bu kesin işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 SENKOCUĞUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hızlı hızlı nefes al 30sn boyunca derin derin ve hızlı hızlı sonra hemen boğazındaki iki şah damarına elinle bastır bi 6-7sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tövbe bi daha uyanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Passiflora al, yarisini kafana dik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 YA DA SEVGILI EDIN O SENI SEVEREK UYUTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kitap oku hemen uyku getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 senko said: o seviyeyi gectim artik 4 gundur toplamda uyudugum 10 - 12 saat civarinda 2 gundur uykusuzluktan bayilmayi bekliyorum ama uyuduktan 3 saat sonra uyaniyorum AHAHAHAHAHHA gözlerinin altı torba olmuştur şimdi kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 depresyona gir, uyanamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 dur bakalim uyuyacagim saati merakla bekliyorum daha sabah ise gitcez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar