dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Nergal69 said: biz de ergenken böyle atarlıydık asar keserdik sen ergenligi bitirememissin abla beybi.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 merak ettigim konu su, eger susmazsam ne yapicaksin? tamam, atarli bir arkadasimizsin falan da harbi yani ne yapabilirsin ki? onu da gectim, halen neden gif thread'in icine sicmaya bu kadar gayret ediyorsun?
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 senin psikolojik sorunların falan mı var? atarlı olan konunun içine sıçan ben miyim? beton dökermiş de ikimizi tutar sallarmış da.. kaçıncı bölümde kaldın kurtlar vadisinde söyle de spoiler vermeyelim. salak salak konuşuyosun amk işte sus az da uzamasın diyoruz hala napıcaksın ne ediceksin. seviyene mi inmek gerek illa söyleneni anlaman için. senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. uzatma diyorsak uzatma.
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Nergal69 said: senin psikolojik sorunların falan mı var? atarlı olan konunun içine sıçan ben miyim? beton dökermiş de ikimizi tutar sallarmış da.. kaçıncı bölümde kaldın kurtlar vadisinde söyle de spoiler vermeyelim. salak salak konuşuyosun amk işte sus az da uzamasın diyoruz hala napıcaksın ne ediceksin. seviyene mi inmek gerek illa söyleneni anlaman için. senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. uzatma diyorsak uzatma. aboo endüstri meslek terk.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben tanidigim birisi ile geyik yapiyorum. sen aradan daliyorsun hacit. uzatma diyorsam uzatma ne demek? tehdit mi ediyorsun? senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. bunlar dogrudan tehdit saniyorum. yurtdisi dedigin fikirtepe sanirim...
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 yok fikirtepe değil, karlsruhe hauptbahnhofa gel. bak mahalle kavgasına çağırdım seni eğleniyomusun?
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 dasaaa said: ben tanidigim birisi ile geyik yapiyorum. sen aradan daliyorsun hacit. uzatma diyorsam uzatma ne demek? tehdit mi ediyorsun? senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. bunlar dogrudan tehdit saniyorum. yurtdisi dedigin fikirtepe sanirim... ben fikirtepeliyim. ayip oluyor.
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Grego said: ya dur eğlensin gençler. popcorn gifini kapıp gelmişsin ama hiç lezzetli bir tartışma değil. aptallık yaparak yeni üyeyi sinirlendirme çabaları. çok komikmiş ak. bravo.
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 olayı anlayan biri çıktı sonunda. +rep sdf
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 https://galeri2.uludagsozluk.com/344/sa%C3%A7ma-sapan-konu%C5%9Fma-la_333364.jpg
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Nergal69 said: yok fikirtepe değil, karlsruhe hauptbahnhofa gel. bak mahalle kavgasına çağırdım seni eğleniyomusun? Ben karlsruhedeyim Dasaa'nın şampiyonu olmaya adayım hsdfgcb
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 dayak yemeni görmek icin cikar gelirim asdfasdf
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 siiiiiiz troll beslemeyi çok iyi bilirsiniz, siiiiiiz trolden şikayet etmesini de çok iyi bilirsiniz..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bi dk ben de geliyorum oraya, toplanıyorsunuz bana haber vermiyorsunuz ayıp ayıp
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Aiko said: bi dakka lan bende karlsruhedeyim :S Gel akk'ya aiko kardeşim bi biramızı iç Olmadı dayağımızı yersin :p
Öne çıkan mesajlar