Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gif Thread #6

quixef

Öne çıkan mesajlar

senin psikolojik sorunların falan mı var? atarlı olan konunun içine sıçan ben miyim? beton dökermiş de ikimizi tutar sallarmış da.. kaçıncı bölümde kaldın kurtlar vadisinde söyle de spoiler vermeyelim. salak salak konuşuyosun amk işte sus az da uzamasın diyoruz hala napıcaksın ne ediceksin. seviyene mi inmek gerek illa söyleneni anlaman için. senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. uzatma diyorsak uzatma.
Sosyal ağlarda paylaş

Nergal69 said:

senin psikolojik sorunların falan mı var? atarlı olan konunun içine sıçan ben miyim? beton dökermiş de ikimizi tutar sallarmış da.. kaçıncı bölümde kaldın kurtlar vadisinde söyle de spoiler vermeyelim. salak salak konuşuyosun amk işte sus az da uzamasın diyoruz hala napıcaksın ne ediceksin. seviyene mi inmek gerek illa söyleneni anlaman için. senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. uzatma diyorsak uzatma.

aboo endüstri meslek terk.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tanidigim birisi ile geyik yapiyorum. sen aradan daliyorsun hacit.

uzatma diyorsam uzatma ne demek?

tehdit mi ediyorsun? senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. bunlar dogrudan tehdit saniyorum.

yurtdisi dedigin fikirtepe sanirim...
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

ben tanidigim birisi ile geyik yapiyorum. sen aradan daliyorsun hacit.

uzatma diyorsam uzatma ne demek?

tehdit mi ediyorsun? senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. bunlar dogrudan tehdit saniyorum.

yurtdisi dedigin fikirtepe sanirim...

ben fikirtepeliyim. ayip oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...