Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 instagram yeni logo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 uf çok iyi düşünmüşler hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Nergal69 said: biz de ergenken böyle atarlıydık asar keserdik sen ergenligi bitirememissin abla beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 yav he he. sus artık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 merak ettigim konu su, eger susmazsam ne yapicaksin? tamam, atarli bir arkadasimizsin falan da harbi yani ne yapabilirsin ki? onu da gectim, halen neden gif thread'in icine sicmaya bu kadar gayret ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 senin psikolojik sorunların falan mı var? atarlı olan konunun içine sıçan ben miyim? beton dökermiş de ikimizi tutar sallarmış da.. kaçıncı bölümde kaldın kurtlar vadisinde söyle de spoiler vermeyelim. salak salak konuşuyosun amk işte sus az da uzamasın diyoruz hala napıcaksın ne ediceksin. seviyene mi inmek gerek illa söyleneni anlaman için. senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. uzatma diyorsak uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 nergal haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Nergal69 said: senin psikolojik sorunların falan mı var? atarlı olan konunun içine sıçan ben miyim? beton dökermiş de ikimizi tutar sallarmış da.. kaçıncı bölümde kaldın kurtlar vadisinde söyle de spoiler vermeyelim. salak salak konuşuyosun amk işte sus az da uzamasın diyoruz hala napıcaksın ne ediceksin. seviyene mi inmek gerek illa söyleneni anlaman için. senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. uzatma diyorsak uzatma. aboo endüstri meslek terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ben tanidigim birisi ile geyik yapiyorum. sen aradan daliyorsun hacit. uzatma diyorsam uzatma ne demek? tehdit mi ediyorsun? senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. bunlar dogrudan tehdit saniyorum. yurtdisi dedigin fikirtepe sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 AKİLYA NERDESİN MODS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ya dur eğlensin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 yok fikirtepe değil, karlsruhe hauptbahnhofa gel. bak mahalle kavgasına çağırdım seni eğleniyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 dasaaa said: ben tanidigim birisi ile geyik yapiyorum. sen aradan daliyorsun hacit. uzatma diyorsam uzatma ne demek? tehdit mi ediyorsun? senin gibi adamlar sokakta hiç dayak yemediği için bilmiyor nerede durması gerektiklerini. bunlar dogrudan tehdit saniyorum. yurtdisi dedigin fikirtepe sanirim... ben fikirtepeliyim. ayip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Grego said: ya dur eğlensin gençler. popcorn gifini kapıp gelmişsin ama hiç lezzetli bir tartışma değil. aptallık yaparak yeni üyeyi sinirlendirme çabaları. çok komikmiş ak. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 olayı anlayan biri çıktı sonunda. +rep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 https://galeri2.uludagsozluk.com/344/sa%C3%A7ma-sapan-konu%C5%9Fma-la_333364.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Nergal69 said: yok fikirtepe değil, karlsruhe hauptbahnhofa gel. bak mahalle kavgasına çağırdım seni eğleniyomusun? Ben karlsruhedeyim Dasaa'nın şampiyonu olmaya adayım hsdfgcb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 dayak yemeni görmek icin cikar gelirim asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 siiiiiiz troll beslemeyi çok iyi bilirsiniz, siiiiiiz trolden şikayet etmesini de çok iyi bilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bi dakka lan bende karlsruhedeyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bi dk ben de geliyorum oraya, toplanıyorsunuz bana haber vermiyorsunuz ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 ölüm döğüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Aiko said: bi dakka lan bende karlsruhedeyim :S Gel akk'ya aiko kardeşim bi biramızı iç Olmadı dayağımızı yersin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 aslinda almanya bulusmasimi yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar