vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Uzun zamandır bır anıme fanatiyim.İlk kez bi turk sitesinde animeyle ilgili forum aciyorum.Turkler arasindada anime severler gormek beni acikcasi sasirtti.Sizinle bol bol konusmak isterim eger sizde istiyorsaniz.Sidmiye kadar anime tartiscak hic bir turk gormedim.Kime sorsam anime yada japon cizgi filmi ne biliyonmu diye.Kimisi cocuk musun ne cizgi filmi diyo.Kimsii biliyorum po.. digilmi diyo. Acikca sormak istedigim bu sitenin bir irc serveri varmi rahat ca sohbet edebilicegimiz? -Eger sadece bura diyorsaniz.O bile benim icin buyuk bir yenilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 irc sunucusu yok sitenin ama forumlarımızda katılımda bulunabilirsin, hoş geldin.. esasen "yeni gelenler" bölümünde sana yardımcı olup karşılayacaklardır eğer yeni geldiğini belirten bir başlık açarsan.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Bonecrusher, 28 Aralık 2004 13:47 tarihinde demiş ki: bu bölümde de dilediğin her konu hakkında konuşabilirsin. sonuçta anime-manga muhabbetine birçok kişi katılır, değişik konularda tartışabilirsiniz zevkli olur. daha önce dediğim gibi burda animeler konusunda tartışabilirsin. örneğin arama butonunu kullanıp eski tartışılmış konuları okuyup yorum yapabilirsin. irc kanalı yok sadece forumlar var. irc tarzı muhhabbetler dışında istediğin gibi tartış, konuş, soru sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayrus01 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Oke.Hepinize cok tesekkur ederim ben baslim sole bi forumlara atilmaya :P:P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar