Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Qck heavy alcaktim, "abi kalmamis bundan saralim mi" dediler. Dedim verin bakalim. 2 macini izledim ibnetorlarin iyi oynuyolardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 şu padi nerden alırız lan ucuza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 19-24€ galiba team pad leri steelseries in sitesinde. Burada da 70-80 lira arasinda degisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 di said: Miller'dan bile sulu lan Guinnes. Kiz ickisi dicem, o bile degil hani. budur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Ucuz olsa kimse almaz bu birayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 di said: Miller'dan bile sulu lan Guinnes. Kiz ickisi dicem, o bile degil hani. Miller'ın alkol oranı gayet bira standartlarında abi. Malzemesi kaliteli diye saçma sapan acı olmuyor, sonra kırık pirinçli Efesçilerin gazıyla "kız birası" diye adı çıkıyor. Guinness alkol oranı bildiğin düşük olan, isli bira sevenler için keyifli bir bira. Kutudan ziyade fıçıdan içmesi güzel. Sert isteyen için de extra stout varmış ama TR'de var mı bilmiyorum, ben denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Kalitesizler kaliteli biraya kız içkisi demiş,top lel. Such efes,many styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 İrlandalılar bu zımbırtıyı Jameson'la beraber içmiyormuydu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Baggio said: di said: Miller'dan bile sulu lan Guinnes. Kiz ickisi dicem, o bile degil hani. Miller'ın alkol oranı gayet bira standartlarında abi. Malzemesi kaliteli diye saçma sapan acı olmuyor, sonra kırık pirinçli Efesçilerin gazıyla "kız birası" diye adı çıkıyor. Guinness alkol oranı bildiğin düşük olan, isli bira sevenler için keyifli bir bira. Kutudan ziyade fıçıdan içmesi güzel. Sert isteyen için de extra stout varmış ama TR'de var mı bilmiyorum, ben denk gelmedim. Ya evet. Miller seviyorum ben arkadas, Efes falan bayiyor. Guiness de iyi ama ancak ficidan. O teneke kutuyu how-to videosunu izledikten sonra ictim cok kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Baggio said: di said: Miller'dan bile sulu lan Guinnes. Kiz ickisi dicem, o bile degil hani. Miller'ın alkol oranı gayet bira standartlarında abi. Malzemesi kaliteli diye saçma sapan acı olmuyor, sonra kırık pirinçli Efesçilerin gazıyla "kız birası" diye adı çıkıyor. Guinness alkol oranı bildiğin düşük olan, isli bira sevenler için keyifli bir bira. Kutudan ziyade fıçıdan içmesi güzel. Sert isteyen için de extra stout varmış ama TR'de var mı bilmiyorum, ben denk gelmedim. Extra'sina hic denk gelmemistim bak. Varsa bulurum ben onu burda. (insert ne guzeldir ingilizlik lines here. =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 grolsch, geçen bulamadım ama migrosda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar