Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 şimdi aldım bir deneyim dedim de içinde bilye var galiba şimdi kutudan içsem birde yutmayım bunu yanlışıkla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kutudan çıkmaz o bilye ama mutfakta aç kutusunu çünkü çok fazla köpürüp taşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 evet her yer köpük oldu nalet olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kutuyu ac bardaga -bira bardagi- bosalt ic. o top disari cikamiyor merak etme kocaman birsey icinde azot var.kopugu sekilli yapmak icin..asagi giden kopuk atraksiyonu var bardaktan seyret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://stream1.gifsoup.com/view2/4755889/everyday-i-m-drinking-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bildiğin pinpon topu var yahu bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bira mı ? bira amele işi ya diyim de birisi gelip söylemeye uğrasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Boyle iciliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: bira mı ? bira amele işi ya diyim de birisi gelip söylemeye uğrasmasın ya açma şimdi şu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 kanka ben de biracıyım da işte viski sevenler derneği daimi üyeleri gelmeden tauntu atayım dedim sdafa adam nincalı pijama cıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 hem biracı hem single maltcı hem de şarapçıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bi kere içtim pek bişeye benzetemedim.. Herhalde ağzımın tadı yoktu dedim bi kere daha aldım.. Bi daha da 8 liramı vermem bu rezalet şeye su desen değil içki desen hiç değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tadi aci zaten rengi cok guzel kopugu guzel thats all nothing special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Afiyet olsun Guinness iyidir ama fırsat olursa mutlaka Weihenstephan deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Erkek adam rakı içer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Erkek adam röbdöşambır giyer, viskisini içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 saku da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 nip qck güzelmiş nub, bende de sanalmarketim edition var sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 kutuyu çok sallamamaya çalış. köpüğü çok olunca beklemen gerekir. bardağa boşalttığında yarım parmak bir parmak köpük kalana kadar bekle. yalnız bardağa koyunca biraz soğukluğunu kaybedebilir. o yüzden direk kutudan da içebilirsin. kuruyemiş ya da cipsle içince daha kolay oluyo içimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Miller'dan bile sulu lan Guinnes. Kiz ickisi dicem, o bile degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 marmara 34 1 litre den şaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 dün aldım bardağa döktüm içmeye başladım. başta su gibiydi sonra acı olmaya başladı tadı. biraz da ısınınca iyice bok gibi oldu. döktüm lavaboya gitti sdfdsf. açtım ondan sonra normal bira misler gibi içtim. 3 tane daha duruyor, evde bira falan olmaz saat 22.00'ı geçerse yine yarısını içip lavaboya dökerim. alışınca belki güzel gelir de, gidip 8.75'e satılan biraya alışmak için bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 guinness kutu ne lan, kro musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 fıçısı iyi diyorlar. iyiyse gidip bi de onu deneyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Esh said: Boyle iciliyo padini yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar