Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Eğlenceniz bittiyse axedice'ı tekrar banlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 yok la severim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Gangren said: Eğlenceniz bittiyse axedice'ı tekrar banlayabilirim? Adamın sahipsiz bıraktığı bölümü çekip çevirmeye çalışıyoruz verdiği tepkiye bak. Sen bunları hak ediyorsun ya. noface said: axedice nickli arkadaş özeldende bana msj atıp forumlardan beni kovmuş :) yürü git bu forumlardan demiş ne oldu arkadaşlar ben kimin tavuguna kış dedimde bu kadar celallendiniz!!! Götü Boklu bir Guild çağrısıydı benimkisi yok yalnış yazdın öyle yazılmaz zaten bu serverda bir guild var başka güilda ne hacet!!! noldu ya bu vay ak guildı ben guild kurunca çöktümü ne oldu :) Bence ..... neyse yazmıyayım şimdi yaş ortalaması kücük galiba bana takılanların AMA Guild hala aktif :) gelmek isteyenleri bekliyoruz :)) isminide degiştirdim Daha Gıcık olun diye Tarzans Fun Club yaptım :))) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 baltazar at it's finest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 noface said: axedice nickli arkadaş özeldende bana msj atıp forumlardan beni kovmuş :) yürü git bu forumlardan demiş ne oldu arkadaşlar ben kimin tavuguna kış dedimde bu kadar celallendiniz!!! Götü Boklu bir Guild çağrısıydı benimkisi yok yalnış yazdın öyle yazılmaz zaten bu serverda bir guild var başka güilda ne hacet!!! noldu ya bu vay ak guildı ben guild kurunca çöktümü ne oldu :) Bence ..... neyse yazmıyayım şimdi yaş ortalaması kücük galiba bana takılanların AMA Guild hala aktif :) gelmek isteyenleri bekliyoruz :)) isminide degiştirdim Daha Gıcık olun diye Tarzans Fun Club yaptım :))) Yok la çoğumuz 30 lu yaşlardayız :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 cocuk yasta bile olsak siyahbüyü guildine girmek için büyükyay'a mesaj atmayız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şu hikayeyi anlatsanızda bizde çekirdek çitlesek olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 En son drama üzerinden 1 exp geçti.. ( intent ) Hadi açız böyle konulara hikayeyi anlatırmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar