masa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 İstanbulda bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum. Süpervizyon eğitimi alıyorum. Eğitim kapsamında 8 görüşme yapmam gerekiyor. Genelde üniversitede duyuru yapılarak danışan bulunuyor ancak dışarıdan danışan bulma şansımızda varmış, onun için patiye konu açmak istedim. Kendiniz gelebilir veya bir yakınınızı yönlendirebilirsiniz. -Psikoloğa gitmek için ağır bir psikolojik rahatsızlığınızın bulunması gerekmiyor. -Görüşmeler 50 dakika sürüyor. -Görüşme vidyo kaydına alınıyor, görüşmeden sonra hoca vidyoyu izliyor ve vidyo siliniyor. Hoca danışanı değil beni inceliyor, yani vidyoda görünmeniz şart değil. -En önemli konu süreklilik. Okulun duyurusu ile danışan görmek istemememin nedeni de meraktan gelen öğrencinin 2. görüşmeden sonra çekip gitmesi. -Gelecek kişi bunun eğitim amaçlı olduğunu ve danışman hocam tarafından kontrol edildiğini bilmesi gerekiyor. -Bayramdan sonra ilk görüşmeyi yapmamız mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Yalan beyler inanmayın. http://galeri8.uludagsozluk.com/458/casting-couch_564216.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ay ben gulerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bugun performansın yerinde bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ben gelirim ama 2 doktora tezi çıkar benden. anaokulunda başladı herşey.. bir gün annemle babam beni almayı unuttu. alt sınıftaki hazalı da almayı unutmuşlar. alacakaranlık diyebileceğimiz bir sınıfta bekletiyorlardı. sonra kadriye öğretmenin işi çıktı o da gitti..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bir tane delisi yok mu şimdi patinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ne lazim ne oynayalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 masa said: bir tane delisi yok mu şimdi patinin normal yok ondan adam bulamıyosun çok sıradan geldi başlığın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ürolog olsan gösteren çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 niye paticik gizli escinsel mi dolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Gizlisi mi kaldı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 herkez cikardi masaya vurdu diyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 işte fırsat editör, bu şansı değerlendir dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 dana22 said: herkez cikardi masaya vurdu diyorsun.. Yok aslında zaten turuncu forumuz diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 birak turuncuyu takilma da behcet nacar olmus yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://countrycookin-n-crafts.com/images/CBrown/I1014.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 İkinci dönem için bir kişi ile daha görüşme yapacağım. Daha önce bir pati ile görüştük, iki tarafta memnun bir şekilde ayrıldık. Gene bir pati ile karşılıklı yardımlaşabiliriz diye düşündüm. İlk posttaki belirttiklerim aynen geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 bana uyar ama ilaç tavsiyesi de istiyorum onu yapabilir misiniz? tam bilmiyorum ama sanırım psikiyatrlar ilaç yazabiliyor. hani seni hastane klinik falan uğraştırmam bi kıyak yaparız hoca yazar olmadı dersen ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Yok abi ne ilacı. İlaç iyi değil hem. Sorunu oluşturan bir neden var. İlaç sorunu bastırıyor ama sorunu oluşturan nedeni yok etmiyor. Neden yok olmadığı sürece başka sorunlar ortaya çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ee..ilac sorunla bas etme surecinde zaman kazandiriyor yasam konforu sagliyor desek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ya tedaviye yanıt vermezsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 dananın dediği daha doğru oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bazı hastalık ve durumlarda ilaç + psikoterapi birlikte yürütülür ancak genel olarak psikoterapi ile tedavi edilecek bir şeyi antidepresan geçirmez. antidepresan çözüm değil geçiştiricidir. insanlar psikologa gitmeyi istemiyor çünkü psikoterapiden alacakları tedavi, doktordan alacakları gibi olmuyor. uğraşmaları, sorgulamaları, zorlanmaları, kendileriyle boğuşmaları, farkına varmaları, atlatmaları gerekiyor. e bunları yapacaksam psikologa niye ihtiyacım var diyor. ama gitmeden de çözemiyor. fiziksel sorunlarda olduğu gibi ilaç alıp bitsin istiyor herkes ne yazık ki. antidepresan bağımlısı bir millet olduk bu yüzden. yüzleşemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 antidepresan tedavi için gerekli olan ortamı sağlar. böyle fobisi olan sosyal sıkıntıları olan insanlara bu sorunla yüzleştirmek için ilk başta hormonel olarak uygun ortam hazırlamak gerek ki yüzleştirme sırasında hemen kendi içine kapanma yerine yüzleşme yapacak durumda olsun. narkoz gibi narkoz kimseyi iyileştirmez ancak narkoz olmadan da ameliyat zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 işte o sorunlarının ciddiyetine, derinliğine ve şiddetine bağlı. her sosyal fobide falan antidepresan kullanılmaz, kullanılmamalı da. grip için geleni ameliyat etmek gibi olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar