telorgu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Taksitli alışverişte mesela 6 taksitli alışveriş yaptıgımız zaman 1. taksitini bakiyeden çekmeleri gerekmiyor mu? benim komple bakiyeden çekiyorlar çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 taksitli yapmıyorsundur o zaman? bakiye dediğinin hesabında mevcut tl olduğunu ve fix kartın banka kartına taksit yaptığını düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sanırım şunu demek istemiş. ödeme olarak taksit miktarını yansıtırlar ama toplam miktarı kartının limitinden düşerler. mesela kart limitin 5000 TL. 1000TL ile tatile gittin. 5 taksit. 5 ay boyunca ödeme olarak 200TL yansıyacak. ama ilk aydan limitin 4000'e inecek. 1. ay geçince limitin 4200, 2. ödeme sonrası 4400, 3. sonrası 4600, 4. sonrası 4800 ve 5. ödemen sonunda tekrardan 5000 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Dworgian said: taksitli yapmıyorsundur o zaman? bakiye dediğinin hesabında mevcut tl olduğunu ve fix kartın banka kartına taksit yaptığını düşünüyorum? ben işbankası kullanıyorum ama peder fix kartını verdi ondan alışverişte taksit yapın dedim ve 2 taksite +3 yaptılar ama 300tl alışverişi komple limitten düştüğünü gördüm. acaba banka kartı gibi mi çalışıyor bu kart, siz sahip misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hm. fix kart demiş başlıkta. o zaman ben bilmeyenlere bilgi vermiş oldum. fix kart ne? debit kart mı? debit kart taksiti nasıl oluyor bilmiyorum. hiç yaptırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 fix kart aidatsızmış,kredi kartı gibi ama sanırsam taksitte banka kartı zihniyeti gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 telorgu said: Dworgian said: taksitli yapmıyorsundur o zaman? bakiye dediğinin hesabında mevcut tl olduğunu ve fix kartın banka kartına taksit yaptığını düşünüyorum? ben işbankası kullanıyorum ama peder fix kartını verdi ondan alışverişte taksit yapın dedim ve 2 taksite +3 yaptılar ama 300tl alışverişi komple limitten düştüğünü gördüm. acaba banka kartı gibi mi çalışıyor bu kart, siz sahip misiniz? haaaa limit? e tabii limitin hepsi düşer, ama hesaba ödenecek tutar ay ay yansır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 fix kart dediğin debit kart işte. içinde para olmadan kullanamıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Yani mesela senin 1.000 TL limitin var kartta. Sen adedi 1.000 TL olan ama aylık 200 lira taksitlendirilen 5 kalem ürün alamazsın. Sadece 1 tane 1.000 Tl ürün alırsın ama ay ay ödersin. gibi normal kredi kartı mantığı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 barbu said: fix kart dediğin debit kart işte. içinde para olmadan kullanamıyorsun? abi ona bi açıklık getirelim. kredi kartı mı debit kart mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 finansbank virali mi bu yahu =) http://www.fixcard.com.tr/ hem debit hem kredi kartıymış :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Tüm kredi kartlarında bu böyledir zaten yahu. Kaç taksitle alırsan al limitten toplam bedel düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Dworgian said: Yani mesela senin 1.000 TL limitin var kartta. Sen adedi 1.000 TL olan ama aylık 200 lira taksitlendirilen 5 kalem ürün alamazsın. Sadece 1 tane 1.000 Tl ürün alırsın ama ay ay ödersin. gibi normal kredi kartı mantığı işte şu işte. fixcard kredi kartı bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Tüm sorun konuyu açan adamın "limit" yerine "bakiye" demesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hadi dövelim :| dasjkdklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar