KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Cemaat ve AKEPE arasındaki savaş her türlü tam gaz devam ediyor. Takvim gazetesi birkaç gün önce Feto'nun masaja senede 150 bin Dolar verdiğini yazmış. Masörü de Esat Başaranmış güya. Zaman gazetesine demeç veren Esat Başaran "150 bin Dolar aldığım yalan. Ben hocaefendiye uzun zamandır gidiyorum. Cumhurbaşkanına da gidiyorum. Emine Erdoğan'a da gidiyorum." demiş. İyice çirkileştirdiler işi ya. kaynak: http://www.odatv.com/n.php?n=gulenin-masajcisi-emine-erdogana-da-gidiyorum--0110141200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hay sıçayım ya işe modez kurmamışım bu başlığım amacı ne ya her okuduğunuz habere gelin başlık açın bir de gündeme açıyor işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bir de adamın tek kaynağı odatv asfssda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 O kadar paraya Happy Ending'lidir o masajlar dsfssffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 B)-:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yemin ediyorum üşenmedim işe de modez kurdum bu adam yüzünden, nasıl bir leşliktir tiksindim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bende demin aldım Kuddisiyi listeye güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bunu ben desem 1000 yil hapse atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 150bin dolar mutlu son ile kazanamazsın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 aydınlık. ulusal kanal. oda tv. hurriyet. zaman zaman da sözcü. bazen bbc, cnn, vs. arada kendi haber kaynaklarım... olm daha ne olsun? bunlardan daha iyi haberi nereden bulacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bingildak said: yemin ediyorum üşenmedim işe de modez kurdum bu adam yüzünden, nasıl bir leşliktir tiksindim ya ben de dün kurmuştum, ekledim hemen sdfd(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar