KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 facebookta yeni bir akım var. ALS için yapılan kampanya gibi birşey. herhangi bir yardım vs amacı yok geyik amaçlı. forumdaki üyeler birbirlerine meydan okuyup paylaşımda bulunabilirler. ilk sap ben olduğum için kendi kendime meydan okuyorum. I've just bee’n nominated by KidLazer to let everybody know which 10 albums has influenced me the most. Here we go, in no particular order: Pink Floyd: The Wall Metallica: Kill 'em All Metallica: Ride the Lightning Metallica: Master of Puppets Black Label Society: Mafia Manowar: Kings of Metal Murder King: Gürültü Kirliliği Testament: Formation of Damnation Exodus: Force of Habit Avenged Sevenfold: Nightmare I nominate: imamizer, kanuni, rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 zke gelmiş konu gese maçından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bune abi ne gereksiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 baya eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 KidLazer said: zke gelmiş konu gese maçından sdf kesin o yüzdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Ergen bebelerin dinledikleri grubu herkesin bilmesini istediği için uydurduğu bir şeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 çok salakça. pencereden atabilirsin kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hadi kızlar hangi sütyen rengini giyosanız yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kek said: çok salakça. pencereden atabilirsin kendini... giriş kat abi bizim ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Saeros said: KidLazer said: zke gelmiş konu gese maçından sdf kesin o yüzdendir HAHASHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 mulgear6 said: aptalca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 tamam kendine şey yapıyosunda neden ingilizce yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bi an kendimi garpıçta sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bir an kendimi donanımhaberde sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ulfang said: tamam kendine şey yapıyosunda neden ingilizce yapıyosun ctrl+c/v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar