chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 seni dovdurtucem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 en kolay sence hangisi halledilir..hadi bu durumu cozelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 niye oğlum naaptım ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bisey yaptigindan degil olm, dayagini yicen pamuk gibi olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tabi dovulen et yumusar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ee hadi ozaman gel bira sinema yapalım dök içini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 offfff @editör, izmirdeyim abi ben ayrıca antibiyotik alıyorum bira falan yasak hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ne alakasi var nan antibiotikle alkolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 iyilesince ridvanin yanina git, iki hafta calistirsin seni yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hemde izmirdesin ve mirin kirin ediyorsun..kurban olurum ben izmire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Bu kadar mutsuzu paticik te bir ilk sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aquila said: iyilesince ridvanin yanina git, iki hafta calistirsin seni yaninda. caninin sıkıntısi gecmese bile ridvana yarasin diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 doktorlar öyle diyor abi hep, antibiyotik alırken alkol alınmazmış. @şükrü, rıdvanla biz tee lisedeyken ben aynı internet kafeye gidiyorduk oradan biliyorum iyi adamdı. gidemem abi bir yere yine çalışmasam da görüşmelere falan gitmek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 e bende doktorum naapicaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 aksine bogaz enfeksiyonlarinda filan gargara niyetine mikroplari oldurur iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben de aptalim, hadi takim kuralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 antibiyotiğin etkisini öldürüyormuş kandaki. agumentin 1000mg çakıyorum ben. bir de enfeksyon ciğere inmiş benim sadece boğazdan ziyade. @şükrü; sen ne iş yapıyorsun ben hala anlamadım abi. amerikada yaşayıp forumda takılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 dana22 said: e bende doktorum naapicaz.. dana bildiğimiz hayvan olan dana mı yoksa dana 22 f ist mi ? sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 etkisini oldurmez kopek gibi icersen en iyi ihtimalle emilimini azaltabilir.bir de atilimini azaltiyor.yani 4 sise ispirto bitirirsen alkol sorun yaratabilir.o da karacigerin sorunlu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Red said: dana22 said: e bende doktorum naapicaz.. dana bildiğimiz hayvan olan dana mı yoksa dana 22 f ist mi ? sdfds buyuyunce okuz olan 42 anadoluda bir yerler olaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 2 said: ee hadi ozaman gel bira sinema yapalım dök içini Hahahahaah abi amaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Antibiyotik aldıktan sonra 4 saat içinde alkol almamalısınız bu doğru. krom, git bir evsiz bul. Ona bir kahve ısmarla. Hayat hikayesini dinle, başından geçen kötü şeyleri, ailesinin ona nasıl sırt çevirdiğini ya da öldüklerini, kimsenin ona değer vermediğini, belki de günlerdir yüzüne bakıp insan muamelesi yapan ilk kişi olduğunu sana söyleyince o kadar da boktan bir hayatım yoktur belki lan diyebilirsin. :) Ya da ertelediğin birşeyleri yapmaya başla. İş gibi mesela. Meşgul et kendini. Daha az düşünür daha az depresyona girersin. Mesela bizim şirketin kurban bayramı öncesi almamız gereken maaşlarımızı veremeyecek olması, bu sebeple akciğer kanseri babamın yanına bayramda ziyarete gidemeyecek olmam, bunları onlara henüz söyleyememem benim de canımı sıkıyor ama kendimi öldürmeyi düşünmedim hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 chrome said: @şükrü; sen ne iş yapıyorsun ben hala anlamadım abi. amerikada yaşayıp forumda takılıyorsun. bosver abi, ben de anlamadim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 işte 2 bin yıl ileri gidip geriye bakabilsen bunların aslında ne kadar saçma şeyler olduğunu anlardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar