Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuzum.

chrome

Öne çıkan mesajlar

sürekli suratım asık, mutsuzum, işim var çalışmak istemiyorum, yapmaya yapmaya dağ oldu işler zaten, ortağımla aram bozuk, nişanlımla aram bozuk, yaklaşık 20 gündür geçmeyen bir griple uğraşıyorum, arabamda ufak tefek arızalar var yoğunluktan yaptırtamıyorum, sağlıksız besleniyorum, spor yapmıyorum, sigara bağımlısıyım bırakamıyorum, sağ bacağımda ağrı ve uyuşmalar oluyor, geceleri uyuyamıyorum mutsuzluktan, sonra öğleleyin uyanıyorum işlerim karman çorman oluyor, görüşmekten keyif aldığım sadece 1 arkadaşım var iş ortağım onunla da aram bozuk olduğu için dışarı çıkıp bir şey yapasım da gelmiyor, sürekli dişlerimi sıktığımı fark ediyorum, geleceğe dair hayallerden başka hiçbirşeyim yok, kendimi öldürmek de istemiyorum. böyle salak saçma geçiyor günlerim. yaşım 28.
Sosyal ağlarda paylaş

doktorlar öyle diyor abi hep, antibiyotik alırken alkol alınmazmış.

@şükrü, rıdvanla biz tee lisedeyken ben aynı internet kafeye gidiyorduk oradan biliyorum iyi adamdı. gidemem abi bir yere yine çalışmasam da görüşmelere falan gitmek zorundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

antibiyotiğin etkisini öldürüyormuş kandaki. agumentin 1000mg çakıyorum ben. bir de enfeksyon ciğere inmiş benim sadece boğazdan ziyade.

@şükrü; sen ne iş yapıyorsun ben hala anlamadım abi. amerikada yaşayıp forumda takılıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Antibiyotik aldıktan sonra 4 saat içinde alkol almamalısınız bu doğru.

krom, git bir evsiz bul. Ona bir kahve ısmarla. Hayat hikayesini dinle, başından geçen kötü şeyleri, ailesinin ona nasıl sırt çevirdiğini ya da öldüklerini, kimsenin ona değer vermediğini, belki de günlerdir yüzüne bakıp insan muamelesi yapan ilk kişi olduğunu sana söyleyince o kadar da boktan bir hayatım yoktur belki lan diyebilirsin. :)

Ya da ertelediğin birşeyleri yapmaya başla. İş gibi mesela. Meşgul et kendini. Daha az düşünür daha az depresyona girersin.

Mesela bizim şirketin kurban bayramı öncesi almamız gereken maaşlarımızı veremeyecek olması, bu sebeple akciğer kanseri babamın yanına bayramda ziyarete gidemeyecek olmam, bunları onlara henüz söyleyememem benim de canımı sıkıyor ama kendimi öldürmeyi düşünmedim hiç...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...