reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Bi 20gb yer var gece bitmeden onuda toparliyim dedimde Ayın son günü saat 12:00 den sonra başlatılan ve 12 saatten kısa süren bağlantılar için kota kullanım miktarı o aya ait kota kullanım miktarına dahil edilir. Ayın son günü saat 12:00 den sonra başlatılan ve 12 saatten uzun süren bağlantıların kota kullanım miktarı gelecek ayın kota kullanım miktarına dahil edilir. şöle bir ibare var 24.00'da modemi kapatmam mı lazım yeni aya yansımasın diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 şimdi res at 12 den once res at tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 evet yazıdan o anlaşılıyor. gece 12'den önce herhangi bi anda reset atarsan sıkıntı olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 reseti attım, 20gb çekerim zaten 11,30 gibi tekrar resetlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 pis herifler nelerle uğraştırıyorlar insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 mtu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 mtu mantıklı bir şey değildi. Biri bahsetmişti. Bir de sadece DSL'de var o kavram sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Sabah kalktığımda kotamda kullanmadığım 20 gb gördüm. Senin downloadları bana mı göndermişler yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 allah kahretsin bu akk'yi.. 16mbit 75gb akkli net kullanıyorum. ayın daha 13ü doldu şimdiden. normal limitsiz pakette yok bizim burası da en fazla 16mbit destekliyor. fiber küçük şehirlerde hayal ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 MTU AKK yi etkilemiyor mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 mtu yu zaten aqq dolduktan sonra kullaniyoruz sifa niyetine.. bu arada evet sadece dsl de hatta sadece ttelekom dsl de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar