Mithat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Browser-based buraya mı bilgisayar oyunlarına mı emin olamadım , baktım stickyde spor oyunları için var spor olmayanlarda burayadır diye düşündüm ama hala emin değilim. Bir oyun vardı erepublik-guild2 karışımı , böyle bir karakterin oluyodu çalışıyodun ediyodun falan baya erepubliğe benziyodu ama 1700lerde mi 1400lerde mi eski tarihlerde geçiyodu , sanırım tüfek vardı ama oyunda yani öyle çokta eski olmayabilir geçtiği tarih (gerçi tüfek olmayabilirde hatırlamıyorum). Bu tarz aklınıza gelen bir oyun var mı? Ne yazsam googlelamayı beceremedim (gerçi o kadar uzun yazdım ki google bile şaşırır doğal olarak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://www.medieval-europe.eu/ bu olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 clickerheroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 the guild /europe 1400 ün browser oyunu vardı direk o olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kapandı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 O değilde de o da çok psikopatmış , olsa fena oynanabilir :D Medieval olan değil ama o da güzelmiş başladım ona :D Bu daha basic simple bi görüntüye sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 yoo gayet acik sanirim.. kapiregnum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar