vulga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bir kitap bulmam lazım cidden baya önemli ve acil. belki yeri değil ama üyeliği olan varsa arayabilir mi hiç bir yerde bulamadım. scribd'de var oradaki de ch9'dan sonrası yok (ch9 bende var zaten) bana asıl sonrası lazım mass transfer kısmı. A.F.Mills "Basic Heat and Mass Transfer" A.F.Mills "Basic Heat and Mass Transfer" Solution Manual (varsa çok iyi olur asıl bu gerekli) offtopic oldu biraz ama yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 davetiyesi olan var mi hali hazirda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bana da bir davetiye verirseniz cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bana da davetiye lazimlutfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 banada lazim var mi elinde olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bana da hala lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Davet yasak degilmiydi istemek ve vermek? Degilse bisuru davet edebilecegim yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 ebook varmi editor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kendi arşivim var şuan için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kara garga varsa pmle hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 arsiv güzelmis indiricem. ama cok buyukmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bana da pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 arsiv konusunda linkler var ama isteyen bir durtsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Devamlı her hafta güncelliyorum arşivi kendi makinamdan olduğu için kendi kaynağımdan ve leechleyip mirorlamassanız sevinirim onun dışında kullanıma açık istediğinizi indirin şuan 60gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Arsiv olayini korsan kullanirken de anlamazdim, simde de anlamiyorum. Izleyecegin ya da okuyacagin zaman indirirsin, sonra silersin yani. Biriktirmek niye? Arsiv olarak tuttugum tek sey ebook'larim, onlari da farkli farkli yerlerden aldigim icin ve Amazon ya da Google'da durmasin dedigimden. 323 kitap var sadece, yillardir o kadar almisim. ebook.farm denen yerin #bookz'dan ne farki varki zaten? Girin cekin oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 hobi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 benim daha çok arkadaşlara yardımcı olma isteğim diyelim... çoğu kişi ordan burdan arayip kasıp girmek yerine benim indexlediğim arşivden harf sırasına göre yada tarihe göre seçip aa buda varmiş diyip indirip izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Davetiyesi olan varsa biri göndersin. The Oxford Handbook of Roman Sculpture adlı kitabı arıyorum. 175 dolar veremem şimdi ben bu kitaba. Edit: bakmadım ama sanıyorum ebook.farm'da da bu kitap yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 amma pahalıymış benim arşivde var Oxford Handbook lar ama o yok malesef baktim roman comedy var ama :) olayın roman larla alakalıysa asfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ankara'daysan bizim kutuphane'de varmis. Alayim, fotokopi cekelim. Baskasindaymis ama 2 hafta filan beklenebilir. Sanay odasindaymis, disari cikarmazlar oradan. Gelip bak bu durumda gelebiliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 çektim zaten var pdf olarak ama ipad'de okuması zor oluyor. :( bakalım abbyy finereader ile düzeltmeyi deneyceğim. Düzgün aratılabilir epub formatında olsaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 pdf'i epub'a cevirirsin https://calibre-ebook.com/ bu programı kullan.ebook'a atmaya da yariyor program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Sağolasın masti, biliyorum tüm teferruatı da hazırı daha şık oluyor şimdi abbyy'e koyuyorum eciş bücüş harfler birbirinin üstüne biniyor sonra bunu pdf yapıyorum ondan sonra calibreye atıyorum vs. uğraşmam gerek. Öyle bir yığın kitap yarım kaldı araştırmaya hevesim geliyor, pdf halinde bunaltıyor düzelteyim diyorum harfler üst üste biniyor sayfa düzenini kaydırıyor her sayfayı düzeltmek için uğraşıyorum vs. bir yığın iş güç arasında birde bununla uğraşıyorum yarım kalıyor her halt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 iste copy paste yapacaksan bunun da bir mesekkati var.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Yok ya copy-paste bir durum yok, kişisel araştırma ile alakalı yani okuyorum not alıyorum ama terminolojik sözcükler ağırlıkta oldğu için sürekli sözlüğe bakmak gerekiyor bu tip kitaplarda. Mesele burada başlıyor. Şimdi direk fotoğrafını çekip koyunca not alamıyorsun üzerinde iki tıkla sözcüğün anlamına da bakamıyorsun. Eh ne oluyor okuma keyfi kaçıyor, okuma süresi uzuyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar