Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ebook.farm

littlebitpinti

Öne çıkan mesajlar

bir kitap bulmam lazım cidden baya önemli ve acil. belki yeri değil ama üyeliği olan varsa arayabilir mi hiç bir yerde bulamadım. scribd'de var oradaki de ch9'dan sonrası yok (ch9 bende var zaten) bana asıl sonrası lazım mass transfer kısmı.

A.F.Mills "Basic Heat and Mass Transfer"
A.F.Mills "Basic Heat and Mass Transfer" Solution Manual (varsa çok iyi olur asıl bu gerekli)

offtopic oldu biraz ama yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Arsiv olayini korsan kullanirken de anlamazdim, simde de anlamiyorum. Izleyecegin ya da okuyacagin zaman indirirsin, sonra silersin yani. Biriktirmek niye?

Arsiv olarak tuttugum tek sey ebook'larim, onlari da farkli farkli yerlerden aldigim icin ve Amazon ya da Google'da durmasin dedigimden. 323 kitap var sadece, yillardir o kadar almisim.

ebook.farm denen yerin #bookz'dan ne farki varki zaten? Girin cekin oradan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Sağolasın masti, biliyorum tüm teferruatı da hazırı daha şık oluyor şimdi abbyy'e koyuyorum eciş bücüş harfler birbirinin üstüne biniyor sonra bunu pdf yapıyorum ondan sonra calibreye atıyorum vs. uğraşmam gerek. Öyle bir yığın kitap yarım kaldı araştırmaya hevesim geliyor, pdf halinde bunaltıyor düzelteyim diyorum harfler üst üste biniyor sayfa düzenini kaydırıyor her sayfayı düzeltmek için uğraşıyorum vs. bir yığın iş güç arasında birde bununla uğraşıyorum yarım kalıyor her halt :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya copy-paste bir durum yok, kişisel araştırma ile alakalı yani okuyorum not alıyorum ama terminolojik sözcükler ağırlıkta oldğu için sürekli sözlüğe bakmak gerekiyor bu tip kitaplarda. Mesele burada başlıyor. Şimdi direk fotoğrafını çekip koyunca not alamıyorsun üzerinde iki tıkla sözcüğün anlamına da bakamıyorsun. Eh ne oluyor okuma keyfi kaçıyor, okuma süresi uzuyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...