KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 S-H said: KidLazer said: logi m705 110-120 tl gibi gözüküyor fiyatı. sanalpazardan 80e almıştım ben sıfır. iyi mouse'dur tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 hacı ne zaman aldın bilmiyorum da dolar anasının gözü gibi fırladı, geçen 1 yıl önce 90 liraya aldığım kulaklık 200 tl olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 g400'ün biraz daha küçüğü var mı? elimi ağrıtıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 a4 tech bloody v7 kullanıyorum baya memnunum. Tek eksiği eski kullandığım mouse a göre (x7) hız ayarı düğmesi yok üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 scroll altındaki 3 tuşu hız değişimi için kullanabiliyorsun diye biliyorum, programı yükledin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 G300 jilet gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 S-H said: geçen yıl bi ara 40 liraydı teknosada, şimdi 100 tl işte. hatta çoğu yerde stoklarda da yok 400s satılıyor. 49 a almıstım ben de g400 ü çok memnunum 400s te denedim o da baya güzel bence muadil olabilir. o bloody nin macro falan için olan programı yanlış bilmiyorsam ücretli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 S-H said: scroll altındaki 3 tuşu hız değişimi için kullanabiliyorsun diye biliyorum, programı yükledin mi ? yok program yüklü değil windows ayarlardan idare ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 20 dolar da macro tusları icin veriyorsun (ya da 20 lira) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 1000 denemelik free veriyor sana makroyu, sonra para istiyor, ben hiç kullanmadım bile sadece dpi ayarları ve tuş atamaları için kullanıyorum programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ya benim pc de dvd rom diye ben netten indirdim de bende de 1000 free vermişti. Kendi cdsinden kurunca da mı öyle oluyor? Activate falan geyikleri vardı da uğraşamadım asdfasd bu arada evet ben de üst tuşu dpi arttırma, alt tuşu azaltma ve ortadaki tuşu da delete özelliği atadım. Zaten başka bir şeye de gerek yok. Bloody bana sağlam gibi gözüküyor şimdilik. Bakalım umarım daha da gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben cd'den kurdum fakat sonrasında güncelleme falan yaptım, cd'deki epey eski bir sürüm. o yüzden direk dl yapınca nasıl olur bilemiyorum fakat muhtemelen direk dl yapsan bile verir o 1000 tane denemeyi. aktivasyon gibi bişey yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bugün Bimeks'ten Bloody V7 aldım şimdi deneme fırsatım oldu. Gayet memnun kaldım. Elime uygun yüzük parmağım havada kalmıyor soldaki kıvrımına tam oturuyor. Tek kötü yanı arka kısımdaki çıkıntı biraz rahatsız ediyor o çıkıntı olmasaymış daha iyi olurmuş. Son olarak benden mouse skatezi çıkmadı yedek olarak verilmiyor mu kutusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 veriliyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar