sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Su geçirmez güya da, havuza soktum 2dk, telefon öldü direk ki kapakları falan kapalıydı. Şimdi yeni telefon alacağım bunu da garantiye göndereceğim, garantiden yapılıp gelse de satacağım kıl oldum sony ye. Hiç düşünmeden gidip vatan dan 1850 tl ye iphone 5s alayım diyorum, ne dersiniz? Upgrade ederken de daha rahat oluyor iphone, onu da düşünerekten. Bu kadar para veresim yok 2.000 liralık telefonu patlattığım için aslında. 5s alacağına şunu al önerileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 tamamen meraktan soruyorum su geçirmez telefon bile alsan, havuza neden sokarsın abi telefonu? test etmek için falan mı yoksa unuttun mu? yoksa havuzda kullanırım diye mi şey ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bende soktuydum ya denize bile soktuydum vidyolar falan çektim böle su altı fotoları çektim büsürü. hiçbişi olmadıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bu şapşal yanlış bişi yapmıştır. çünkü sıcak çukulata şelalesinin içine bile düşürmüşlüğüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 abi 1 sene oldu alalı. vatırpuruf vatırpuruf diye bağırıyorlar. bir deneyeyim dedim. iyi oldu denediğim. vatırpuruf değilmiş. 2000 tl ye öğrenmiş oldum. Amortismanı düşersek 1000 tl kaçtı götüme diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bence geçmişi geride bırakalım. ne alayım lan. bu ipne garantiden gelse bile satacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 iphone veya htc başka bişeye bakmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 gideyim 5s alayım bari, en azından kafam rahat olur. çok pis kaçtı göte ya. acıdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Water resistance ile waterproof arasinda fark var abi. Pazarlama uckaatlarina dikkat edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 iyi de ne gülüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 adam suya 2klık ürün sokuyor ya. bir de elektronik. seni hiç tanımıyorum op ama wtf?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=a0XUDjGyNIM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ne biliyim abi, digerleri gibi yalandan "gecmis olsun" diyemedim. Samimi bir cevap bence gulucuk, boyle rpg lerde adamin olur ama lvl atlarsin ya. O buruk sevinci anlatiyo iste gulucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yok bence komik ondan sordum. malın biri havuza telefon sokayım yeaaa deyip 2k lık telefonu mundar etse ben de gülerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 yani muhtemelen kapakları falan kapalı değildi tam, sen farketmedin. veya defolu idi senin kapaklar. başka açıklaması yok. büyük telefon istiyorsan note4 al en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Yuh vingthor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sipeyskeyk said: yok bence komik ondan sordum. malın biri havuza telefon sokayım yeaaa deyip 2k lık telefonu mundar etse ben de gülerdim. Ben yattan denize atladım la bu telefonla. Az daha elimden düşürecektim. Ama efsane video çektim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 e iyi allahtan reklamlarinda mide asidinden etkilenmez filan dememisler..kesin yutup deneyen de cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 1 ay önce köpek yedi benim eksperyayı. baya yarısını yedi. ekranı falan değişti arka kapak bilmemne 500tl verdim. yarısı yenmiş telefona. niye 1k veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Abi bişey sorcam abim amerika ya gidiyormuş, 649 dolara 6 aldırsam, bana kaça patlar kaydı kuydu vs. ? 1850 tl ye 5s almaktan daha mı mantıklı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben de havuza girdim z1 ile bir bok olmadı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 nanocoating yaptırın negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sipeyskeyk said: Abi bişey sorcam abim amerika ya gidiyormuş, 649 dolara 6 aldırsam, bana kaça patlar kaydı kuydu vs. ? 1850 tl ye 5s almaktan daha mı mantıklı sanki? onun yerine kutusu açılmamıs ıkıncı el al,1950 ye satıyorlar,turkcellden alınma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar