Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Oyun iyice pişti sanırım,bende bu hafta sonu başlayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 indirdim oynuyorum bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ya adamlar beceriksiz, ne yama yapsalar 2gb sıfırdan. 2gb yükledik, 5 gün sonra tekrar 2gb. auto-update'i kaldırıyorum artık update beceremeyen, kendini app sanan oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Patchlerin boyutu bildiğim kadarıyla Unity'nin asset sisteminden kaynaklanıyor. Unity dosyaları topyekûn bir arada tuttuğundan, bir dosyayı değiştirdikleri zaman siz de dosyanın tamamını indirmek zorunda kalıyorsunuz, bir pasta gibi dilim dilim halledemiyor motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Geçende patchi çekerken oyun 40gb a çıkınca silip clean install yaptım. Baya rezalet bi sistemmiş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 torrent indirmiştim beğendim satın aldım güle güle yesinler parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Şimdi hangi statları almak gerekiyor? tuto lazım, yüzlerce mesajı okuyamadım, özet geçcek var mı karakter yaratmak veya level aldıkça hangi puana abanmamız için? thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 g2a WASTELAND 2 (DÜZ) -- 8.71 USD WASTELAND 2 (RANGER) -- 9.33 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 düzle ranger farkı ne? ranger bitmiş -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 pet geliyor ranger ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar