Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya valla oturup ağlıycam. Mat vizemiz var cumartesine ben şimdiye kadar 2-3 kere anca mat dersine girebildim önümde limit ve türev kardeşler çakal çakal bana bakıyor ve ben nereden başlıyacağımı naısl yapacağımı dahi bilemiyorum yok öle sayfalara bakıyorum anca. Çizim yapmaktan imanımız gevredi bide getirip önümüze mat tır fiziktir koyuyorlar sonra hadin bunlarıda yiyin bakalım diyorlar. Çook sıkıldım çok bir şekilde benim bu sınavdan geçer not almam lazım bir dönem daha mat ı çekemem off of.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lol hehe olsun lixad bizim de war bak bişi bilio muyuz? ewet türew i biliyor olabilirim. ama desen ki sinx/x i limit x 0 a giderken 1 olduğunu göster, ben de bakarım suratına tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya bi susun ben daha lisemin baharındayım anlatmayın şöyle limit mimit,adamı şekle sokmayın :-P :yapma:[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: fizban, 24 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: daha 1. sınıfmış, calculusmuş, özlersin bunlarıııı :) höh görende beyefendiyi 4. sınıf sancak. Ya zor olsun olmasına bişid emiyorum ama benle alakalı bi ders olsun ya teknik çizim için sabahlarken hiç sesimi çıkarmam ama bu bu beni deli ediyor ya...[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lixad itü'desin di mi abi bizim ne işimiz var itü'de ya abi konulara bakıorum sonu gelmio, başta kısa gibi gelmişti bana, bi de lise sonda gördüm ben bunları, bi baktım sonsuz konu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Evet abi evet ya ya bir ucundan utsam devam etcem 1-2 soru yapacak kadar çalışcam ama ucunu bulamadımki daha[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Sly-One, 24 Kasım 2004 21:43 tarihinde demiş ki: lol hehe olsun lixad bizim de war bak bişi bilio muyuz? ewet türew i biliyor olabilirim. ama desen ki sinx/x i limit x 0 a giderken 1 olduğunu göster, ben de bakarım suratına tabi. Squeeze theorem de bitsin işte :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sana tavsiyem biraz türev kurallarına bakıp grafik çizimi yapman ayşe dobie'nin notlarını aldın mı fen-edebiyattan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yok yav hiç bişi almadım[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Zaten haftada 1-2 kere gidiyorum maslağa benim işim taşkışlada[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 aslında ekonomi okumak vardı rahat rahat, mal gibi mühendislik olcaz die atlıoz ne varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Aynı durumdayım da bizim ikinci sınav olucak cumartesi ve sunu diyim ilk sınavı özleyeceksin cidden. Limit al fln oh ne guzeldi o günler şimdi yok problemlerdi efenim yuzme havuzunun surasını delmisler filan da ne hızla su kaybedermis. Bana ne kardesim deldirmeseydiniz tankınızı bi kere :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 fm istememeye basladim.[signature][hline]Chemical, pokemon_RIZA'ya 21 Kasım 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya harbiden pokemonmuşsun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 daha limit türev de mızıkçılık edersen integral ve serilerde ne yapacan hele diferensiyel denklemlerde ne yapacan[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 mızıkçılık etmiyoruz ağlıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ağlamadan üniversite geçebileceğin ders YoK[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 24 Kasım 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya sokam şu ispatlara... Adamlar ispat bulmuşlar nie? Biz bida kasıp bulmakla uğraşmıyalım güzel güzel kullanalım diye.. Biz napıyoruz? yeniden mal gibi ispatlamaya çalışıyoruz.. Ya bari sadece matematik öğrencilerine versinler şu ezber işlerini bizim günahımız ne yahu.Biz kullanıp gecicez... Math suxx[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya of zaten bu gun quiz olduk ben direk 15 puan uzerinden 10 la başladım ispat yusunden..yetti artık kesicem bu mathcıları :)... Ya bu yatıcagın kızla yatarken prezervatifin nasıl yapıldıgını arastırmak gibi salakca bişi :=)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ya Ben ENtas öğrencisiyim yok bizde difransiyel denklemleri fln bi integral görcez ki ben lisede bunların hepsini biliyordum. Ama şimdi önüme konduğunda midem kalkıyor ya.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bir zamanlar fırtınalar estirirdim derken ciddiydim. Her anlamda yani[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: fizban, 24 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: daha 1. sınıfmış, calculusmuş, özlersin bunlarıııı :) ahaha evet. nerde o eski calculus..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 siz hala ders mi yapıonuz bizim okul tatil soğuk hava yüzünden :D bu arada ilkokul falan değil ytü hz.[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 kar yağmadan iptal vizelr lol..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 boşveeer deymez :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 iptalmi ne iptal ya bizim vizeler iptalmı yapma etme doru sölüyorsan valla yanaklarından öperim.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar