Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 SİZİN ADAMINIZ CRİT DİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Adam kaza yapmis, derdini anlatip akil danisiyor. Ne kadar otomobilden anladigini sorgulamiyoruz. Gecmis olsun diyip susamiyorsan bazilarinin guzelce yaptigi gibi efendi olup aslinda aracin o hizda bahsedilen sekildeki bir darbeye nasil beklenenden iyi veya kotu yanit verdigini aciklayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 CATZEDEN BAHSEDİYORUM BEN. Ve buna benzer yorumlardan. Araba zaten o hale gelsin diye darbeyi dönümlüyor diye o kadar yazdık durduk. Asriel'i tanıyorum zaten Alfa forumundan. Adama en baba geçmiş olsun dileklerimizi ilettik zaten. OF Kharon zaten sen de yer arıyosun birine laf sokayım diye. Senin gibi önyargılı adamları görünce zaten birdaha patinaja felan uğrayasım gelmiyor. İnsan önce bi' sorar, ya da düşünür. Ama yok, boşluk buldum doldurayım mantığıyla çok çekersin hayatında. Demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Anladın mı KHaRoN?!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ALFAYI ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 whymad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 KHaRoN hep boyle ya, bana da bisey anlatirken "anladin mi?" diyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Oooo eğlence basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Kazayi yapan adam, kavgayi eden biz . Nasil olcak bu is? Bence kazayi yapani dovelim once. Birader adres verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Keavga hatalı soollamadean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Iki nezih insanin kavgasina sait olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 arbadan anlıyorsunuz diye tatava yapmışsınız mercedes sönümlemiyor mu onda niye bu kadar hasar oluşmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Mevzuya gel lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 copry said: çıkar. elindeki dolguyla mevzuya karışma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 davyeyle( senin anlayacağın dilde kerpeten ) karışıyım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Simdi alfa iyi mi kotu mu beyler. Alfa galerisindeyim iyi derseniz alicam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 alfa iyi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 aha ben bu arkadaşı görmüştüm gişelerde yuh amk demiştim asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ahhhahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ahahaahaahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Selam, Kaza nedir; bir aracın bir "hedefe" çarpması. Birçok insan için algı bundan ibaret olduğu için başka araçların kazalarıyla kıyaslama yapmaları gayet basit oluyor. Ama ya değişkenler ve koşullar? -Araç ağırlığı -çarpma anındaki vektörel hız -aracın ivmesi -çarpılan cismin kütlesi ve geometrisi -çarpan aracın motor konfigürasyonu -çarpan aracın geometrisi -çarpışmanın gerçekleştiği noktaların konumu (kafadan veya %50 ofset gibi) -aracın satış fiyatı -aracın sınıfı Euroncap'de 2013 ve 2014 model C ve CLA'ların önden çarpma test fotolarına bakın. 60-60km/h hız aralığında birşey olmayan Mercedes'İ görün. Bu arada testler deforme olabilen hedeflerle yapılıyor. Rijit hedeflerle değil! Tüm kazalarda araçların görevi, taşıdıkları yolcuları min hasarla yaşamda tutmaktır. Alfa bu kazada bunu yerine getirmiş. Belki bir E serisi çarpsaydı uzun motor bölümü sebebiyle sağ kapıda hasar oluşmayacaktı. Ama tamir faturasının toplamı şu anki Alfa'yı yine geçebilecekti; kim bilir?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 cana gelecegine damacana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Espriye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar