Asriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Merhaba arkadaşlar bilen bilir büyük bir hevesle 3 ay önce aldığım 2012 model Alfa Romeo Giulietta aracım ile 3 gün önce boğaziçi köprüsündeki HGS gişelerinden geçerken bir anlık dalgınlıkla ve 50-60 km hızla HGS gişesindeki kaldırıma sağ ön ile vurdum ve aracın soluda savrularak karşı kaldırıma vurdu.Hava yastıkları açıldı araçta büyük hasar meydana geldi.Aracı küçükyalı Birmot'a çektirdik.Polislerin hazırladığı kaza raporunu vererek expertiz raporunu beklemeye koyulduk.Aracın rayiç bedeli 60500 olduğundan perte çıkması için sanırım en az 30 bin TL lik hasar çıkması gerekiyor.Eğer araç perte çıkmazsa bir daha bu araca güvenle binebilirmiyim bilmiyorum?Yaşayacağım maddi zararı düşünmek bile istemiyorum.Kaskom AK sigorta tarafından.Sizce durum ne olur arkadaşlar ve ne gibi bir yol izlemeliyim?Tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sen perte cıkmadıysan iyi. mala gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 :S ne olur bilmiyorum ama çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 30 kaat çıkmayabilir alt takımın durumuna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Geçmiş olsun epey kötü kaza olmuş umarım daha dikkatli kazasız sürersin yeni aracını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Pek bilgili değilim bu konularda ama aracın sağ taraf gitmiş hacı. Pert gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Nasi bi dalginlikmis mudur o. Iyi bisey olmamis yaralanmamissin sakatlanmamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Allaha şükür sürücü koltuğu tarafından çarpmadığımdan 1-2 sıyrıkla kurtuldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Pert gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 alt takımın sağlam olma ihtimali yok ya, çok büyük ihtimal perte çıkar bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 50-60 km ile nası o hale geldi o araba ya, pert gibi görünüyor, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 60km ile böyle oluyorsa zaten binmeyin o araca bidaha. Ciddi geçmiş olsun. Pert kaydında çok olay dönüyordu eskiden de kasko şirketine bakıyor birazda. Elden çıkarmaya bak derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 tekerlek kırıldı mı çıkartıyorlar perte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Bu araç kesinlikle pert'e cıkar emin olabilirsin. Sana şunu da önerebilirler alfa'da degil de B-C firmasında arabanı toparlayalim pert'e cıkmasın,sağlam teslim edelim vs... Sakın kabul etme Geçmiş olsun,büyük kaza atlatmıssın. Hem sağ ön hem sol arka %100 pert ama kaskona acıdım adamlar bunu belki de toparlayamazlar bir daha, büyük zarar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Catze said: 50-60 km ile nası o hale geldi o araba ya, pert gibi görünüyor, geçmiş olsun Zaten kafamı bozan olay da o.Yani nazik arabalardır Alfalar ama böyle dağılmasını aklım almıyor.ALlahtan diyorum ya sürücü tarafından vurmadım.Ya da yolda olmadı yoksa allah korusun başka araçlarda olayın içine girebilir çok daha büyük bir kaza olabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 abi bu araç perte çıkmasın da biz mi çıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Masticore said: Bu araç kesinlikle pert'e cıkar emin olabilirsin. Sana şunu da önerebilirler alfa'da degil de B-C firmasında arabanı toparlayalim pert'e cıkmasın,sağlam teslim edelim vs... Sakın kabul etme Geçmiş olsun,büyük kaza atlatmıssın. Hem sağ ön hem sol arka %100 ama kaskona acıdım adamlar bunu belkide toparlayamazlar bir daha büyük zarar... Bu arabanın toplanmasını kesinlikle kabul etmeyeceğim zaten.Ne kadar yeni gibi olsa da güvenim kırıldı bir kere.Hele zaten onarıp verirlerse zaten piyasası durgun bu aracı elden çıkaramam.Çıkarsam bile zararım ortalama 15 bin civarı net olur gibi geliyor bana.Bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 60'la böyle darbe almış ohooo fln psikolojisine girmeyin. Kazada darbe alınan nokta çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/ogs_5611.jpg sen şunlara kafadan girmişsin yanlış anlamadıysam ve çarpmayla seni sola attı araba. Alfa'lık bir durum değil bence . Hangi araba olsa büyük hasar alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Resimdeki en sağdakı HGS gişesine kafamı soktum ama çarpraza kaydığından sağ kaldırımına vurunca arabanın arka soluda savrularak sol kaldırıma vurdu.Allahtan orda oldu zaten.Dar alan olduğu için araba vurur vurmaz durdu tabi benimde ayağım fren üzerinde olduğundan onada asıldım.Zaten birkaç saniye içinde oldu olay.Hava yastıkları kafama patladı,tiz bir ses.Emniyet kemeri takmanın faydasını da görerek başımı bir yere çarpmadım.Verilmiş sadakam varmış diyorum.Ne bana ne bir başkasına bir zarar gelmedi.Zaten hemen gişelerin yanında emniyet ve trafik olduğundan 1 dakika içinde etrafım polislerle çevrildi.Telefonum dağıldı.Abartısız 1 saat batarya aradım.O an insan en çok telefonuna ihtiyaç duyuyor valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 dalgınlığa sebep olan durumu halletin mi bence o da önemli. kafaya ciddi bir şey takılmış olması lazım o an, yoksa 100 metre geriden gözlerini kapasan daha az hasarla geçersin ordan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Çok geçmiş olsun gerçekten. Araç kesin perte çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 gecmis olsun net pert arac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Tenekeymis araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar