Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza yaptım.Aracım Perte Çıkar mı? (Alfa Romeo Giulietta)

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar bilen bilir büyük bir hevesle 3 ay önce aldığım 2012 model Alfa Romeo Giulietta aracım ile 3 gün önce boğaziçi köprüsündeki HGS gişelerinden geçerken bir anlık dalgınlıkla ve 50-60 km hızla HGS gişesindeki kaldırıma sağ ön ile vurdum ve aracın soluda savrularak karşı kaldırıma vurdu.Hava yastıkları açıldı araçta büyük hasar meydana geldi.Aracı küçükyalı Birmot'a çektirdik.Polislerin hazırladığı kaza raporunu vererek expertiz raporunu beklemeye koyulduk.Aracın rayiç bedeli 60500 olduğundan perte çıkması için sanırım en az 30 bin TL lik hasar çıkması gerekiyor.Eğer araç perte çıkmazsa bir daha bu araca güvenle binebilirmiyim bilmiyorum?Yaşayacağım maddi zararı düşünmek bile istemiyorum.Kaskom AK sigorta tarafından.Sizce durum ne olur arkadaşlar ve ne gibi bir yol izlemeliyim?Tecrübeli arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.

Sosyal ağlarda paylaş

Bu araç kesinlikle pert'e cıkar emin olabilirsin. Sana şunu da önerebilirler alfa'da degil de B-C firmasında arabanı toparlayalim pert'e cıkmasın,sağlam teslim edelim vs... Sakın kabul etme

Geçmiş olsun,büyük kaza atlatmıssın. Hem sağ ön hem sol arka %100 pert ama kaskona acıdım adamlar bunu belki de toparlayamazlar bir daha, büyük zarar...
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

50-60 km ile nası o hale geldi o araba ya, pert gibi görünüyor, geçmiş olsun

Zaten kafamı bozan olay da o.Yani nazik arabalardır Alfalar ama böyle dağılmasını aklım almıyor.ALlahtan diyorum ya sürücü tarafından vurmadım.Ya da yolda olmadı yoksa allah korusun başka araçlarda olayın içine girebilir çok daha büyük bir kaza olabilirdi...
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Bu araç kesinlikle pert'e cıkar emin olabilirsin. Sana şunu da önerebilirler alfa'da degil de B-C firmasında arabanı toparlayalim pert'e cıkmasın,sağlam teslim edelim vs... Sakın kabul etme

Geçmiş olsun,büyük kaza atlatmıssın. Hem sağ ön hem sol arka %100 ama kaskona acıdım adamlar bunu belkide toparlayamazlar bir daha büyük zarar...

Bu arabanın toplanmasını kesinlikle kabul etmeyeceğim zaten.Ne kadar yeni gibi olsa da güvenim kırıldı bir kere.Hele zaten onarıp verirlerse zaten piyasası durgun bu aracı elden çıkaramam.Çıkarsam bile zararım ortalama 15 bin civarı net olur gibi geliyor bana.Bakalım ne olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

Resimdeki en sağdakı HGS gişesine kafamı soktum ama çarpraza kaydığından sağ kaldırımına vurunca arabanın arka soluda savrularak sol kaldırıma vurdu.Allahtan orda oldu zaten.Dar alan olduğu için araba vurur vurmaz durdu tabi benimde ayağım fren üzerinde olduğundan onada asıldım.Zaten birkaç saniye içinde oldu olay.Hava yastıkları kafama patladı,tiz bir ses.Emniyet kemeri takmanın faydasını da görerek başımı bir yere çarpmadım.Verilmiş sadakam varmış diyorum.Ne bana ne bir başkasına bir zarar gelmedi.Zaten hemen gişelerin yanında emniyet ve trafik olduğundan 1 dakika içinde etrafım polislerle çevrildi.Telefonum dağıldı.Abartısız 1 saat batarya aradım.O an insan en çok telefonuna ihtiyaç duyuyor valla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...