Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Daldırıp aidatı ödemeyince, site yönetimim kezban a bağlamış ve gmail adresime, ihtarname başlıklı bir word soyası göndermiş. Kezbana bağladığı yerse, cc ye evsahibimi de iliştirmesi. Hani ödemediniz diye aramış değil, yahut bir hatırlatma da yapmadılar. Direkt bu. Sorum şu ki, internet üzerinden ihtarname diye birşey olabilir mi? Gogıl olmaz dedi. Pati ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Tamam işte senin 'öde artık' ın buymuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 http://nypost.com/2014/09/18/judge-oks-serving-legal-papers-via-facebook/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Olmaz. Burasi Amerika degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 evet. burda noter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Melih Gökçek'in avukatı twitter üzerinden bile yolladı, cümleleri twitlere böle böle. Yersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Internetten olmaz taahütlü posta şart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 olmaz öyle. sen git noter gelsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 şöyle said: Bu tip amatör yaklaşımlarla beni yahut ev sahibini tekrar muhatab etmeyin. dedim. bakalım yarın cevap gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 nesi amator, baya pro girmis adamlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 gmail e ihtarname mi pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 valla ben asansöre astım, ödemeyeni direkt avukata veriyorum o yolluyor tebligatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 karşı tarafı temsilen birinin olması iyi oldu. tam hırsımı alamadıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Türkiye'nin noter sistemi kadar para tuzağı bir sistem var mı acaba dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar