Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 baligin iyi tarafi iste yag vermesi lamba icin, mesale falan ugrastirmiyor boylece, ordaki yagida komur toplarken kullaniyorm ben kotu tarafi baliklar cok agir oldugu icin yolculuk icin baska et tasimak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 dogru, o da onemli. senin base uzak herhalde fishing hutlara? teorik olarak kibrit bitmesi durumunda ne yapiliyor? buyutec ile disarda mi kasiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 yoq yolculuk derken diger zonelara giderkene, benim base Quonset Garage zaten. story mode da pembe dizi gibi bisi olcak heralde sdf. https://www.youtube.com/watch?v=syoDWIt9yZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 bence bariz intikam hikayesi. kotu adamlari hic gostermiyor. traileri epey begendim ama episodic oldugu icin... seri cikarabileceklerine guvenim yok. hic konusuldu mu bilmiyorum, her episode ile yeni zone gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 gelmesi lazim eger degismediyse, ep 1 iile mystery lake'in ustunde bir yer gelecek, ep 2 ile buna eklenen bi harita daha gelecek saga dogru gidip denizle birlesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 episode 2 de story mode ile birlikte cikmayacak mi? onlarin devaminda her episode'a yeni bir harita cakacagiz gibi bir sozleri var mi onu merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 evt iste 2 yeni bolge gelmesi gerek story ile, soyle bir harita vardi official, ama update edilmis olabilir tabi, https://68.media.tumblr.com/c01ddf11e9a0ec2541bece75ab820c12/tumblr_o58r17WwLC1utaxego1_1280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 bunlar -sozlerinden donmezlerse- cepte abi. sonrasi icin bir aciklama var mi onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 yok onu anca iste 2 gune story mode cikinca soylerler, mevsimler sezonlar halinde tek tek olacak falan demislerdi ama bilinmez tabi cok sey dediler onceden hicbirini gormedik daha dfg zaten episodelar kisa kisa birkac saatlik icerik olacak iste 6 ay gecmeden ep 3 cikarsa ne ala yok araya yillar girerse gene gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 mevsimler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 gelmis update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 David hayter seslendiriyomuş. Ve çıkmış early accessten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sesi kapatip oynicaz o vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 aynı zamanda zam mı geldi bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Güzel olmuş hikaye modu ama bi yerden sonra yine aynı bayıyor. Ateş yak, kar erit, yemek ye döngüsü devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 zipzip said: Güzel olmuş hikaye modu ama bi yerden sonra yine aynı bayıyor. Ateş yak, kar erit, yemek ye döngüsü devamlı. birde buga girmesen dördüncü gün demi karnını doyura bilsen kaynak bitmese etrafta sonra yokuşlardan aşağı atmak zorunda kalmasan kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 save sistemi ve olum sandbox ile ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 rose hip yapmayi degistirmisler. pisirmeden once crafting menusunde 15 dakika hazirlamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bi patch notes neyin vermemisler heralde release ile alakali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 verirlerse niye rose hip tea yapamiyorum diye delirip google'lamak zorunda kalmiyorsun. alt-tab yapmadan survival oynanir mi hic? dsfag... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 story mode zaten ilgimi cekmiyorda, bu kadar bug falan varken ortada bir patch notes bile yokken girmem sandboxa sdsd, millet evlerde icerde kitli falan kalmis lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bu kadar kotu tutorial ile ilgisini ceken de refundlar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 amma gömmüşsünüz ben beğendim story modu. saçmalıklar var tabi de solo chill oyun bu ya çok takmayın. son zamanlarda hiç bi oyunu bu kadar saat oynamadım ben. şey sizde de oluyo mu geyiğin başındaki kurdu öldürüyorum mesela etini almaya geyiğin yanına gittiğimde kurt sesi geliyo etrafta kurt olmamasına rağmen bug heralde anlamadım. bunun dışında da hiç bug a denk gelmedim ben 5 saat falan oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 yazarken bi baktım update gelmiş. Patch 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 story 2 ye gectim bunu da gecince 3 acilcak mi acaba yoksa daha sonra mi gelicek onlar isimleri yazmiyo çünkü ona gore yavas oyniyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar