Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 dün izmir'den paket gönderildi adıma bugün elime ulaşması lazımdı adamlar kağıthane şubeye kadar getirmiş sonra dağıtıma çıkmamışlar içinde bozulacak yemek olduğu için kapısına kadar gidip ben alıcam şimdi mng çok kötüsün en kötüsün abv mng mng leş bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Sürat Kargo. Sanki gezegenler arası taşımacılık yapıyorlar. İstanbul'Un ilçeleri arası kargo min. 5 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ağlama lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kağıthaneye getirdiklerine dua et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Şehirler arası 1 gün olmayabiliyor. Kargo dağıtımları günde 2 defa yapılıyor. Sabah 8:30 arabası çıkıyor birde öğlen 3 arabası ile. Senin paket 3 den sonra şubeye geldiyse eğer ertesi güne kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yurtiçi kargo da; beni aşağı, karşı binaya çağıran kurye oldu. kargoyu burdan vereceğiz oraya gelemiyoruz diye. şubeyi aradık, e gitseydiniz ne olcaktı ki dediler. mng yi öp de başına koy. not: işyeri, binalar arası 200 metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 evden yemek göndermişler diye ağlayan adam var. onu bulamayanlar da var. sdflndksg haters gonna heyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 her gun yemek yapip gonderiyolar mi izmirden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Öyle çok tutmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 haha.. mng sokak başında bizim. 50 metre var yok.. 3 defa kargo geldi mng ile, 3ünde de dağıtıma çıkıp getirmediler kargoyu. aradığımda da yetiştiremedik diyorlar pişmiş pişmiş.. her defasında müşteri hizmetlerine şikayet ettim ama sonuç aynı.. ücretsiz bile olsa tercih etmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ne gönderdiler sarma dolma kuskonmaz enginar mphss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Pasta börek birşeydir heralde. Bozulmaz ki ona ne olacak. Sulu yemek yollamadılar heralde di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Favorim ARAS KARGO benim. Güleryüz, kişisel ilgi hezaket. Dip, en kötü, en kaba MNG burada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 6-7 yıl önce MNG kargo ile bir ihale dosyası göndermiştik Ankaradan Diyarbakır'a ihale tarihinden 4 gün önce kargoya vermemize rağmen ihaleye yetişmedi dosya. O günden bu güne kullanmam MNG kargoyu. Tldr abv MNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yemek dediysem kek börek ya ama börek peynirli olduğu için bozulabilirdi çok korktum paket baya öğlen 11-12'de filan ulaşmıştı bu arada "ay bu havada dağıtım mı yapılır" dediler bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 geçen hafta zarf gönderimize 20 lira SOKTUKLARI İÇİN mng kargo anlaşmamızı feshettik. ZARF LAN ZARF atölyede kanvasları Aras'la gönderiyoruz adamlar 13-18 arası bişey alıyorlar koca tabloya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Saeros said: yemek dediysem kek börek ya ama börek peynirli olduğu için bozulabilirdi çok korktum paket baya öğlen 11-12'de filan ulaşmıştı bu arada "ay bu havada dağıtım mı yapılır" dediler bariz oo çay demlede gelelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Fenerbahçeliyim dediğiniz an indirim yapan hangisiydi? Aras mı mng mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Ulan her boktan şikayetçisiniz bi asgari ücretle çalışında görsünler, öğleden sonra şubeya varan kargo yarına kalır tabii bırakta kurye akşam evine gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 biz mi calistiriyoruz adamlari asgari ucrete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 artislik yapacam diye şöyle post atmıyormusun terliği çakacan ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 aptallik yaptiginiz icin oyle geliyo size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 ana merkeze şikayet edin çok etkili oluyor. bütün artislikleri sönüyor adamların ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 kovboy said: Ulan her boktan şikayetçisiniz bi asgari ücretle çalışında görsünler, öğleden sonra şubeya varan kargo yarına kalır tabii bırakta kurye akşam evine gitsin.. paket 11-12 gibi şubeye varmış yan gelip yatmışlar işte neyini savunuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Dangoz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar