Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mng kargo en kötü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün izmir'den paket gönderildi adıma
bugün elime ulaşması lazımdı
adamlar kağıthane şubeye kadar getirmiş sonra dağıtıma çıkmamışlar
içinde bozulacak yemek olduğu için kapısına kadar gidip ben alıcam şimdi

mng çok kötüsün
en kötüsün
abv mng
mng leş bok
Mesaj tarihi:
Şehirler arası 1 gün olmayabiliyor. Kargo dağıtımları günde 2 defa yapılıyor. Sabah 8:30 arabası çıkıyor birde öğlen 3 arabası ile. Senin paket 3 den sonra şubeye geldiyse eğer ertesi güne kalır.
Mesaj tarihi:
yurtiçi kargo da; beni aşağı, karşı binaya çağıran kurye oldu. kargoyu burdan vereceğiz oraya gelemiyoruz diye. şubeyi aradık, e gitseydiniz ne olcaktı ki dediler.

mng yi öp de başına koy.

not: işyeri, binalar arası 200 metre.
Mesaj tarihi:
haha.. mng sokak başında bizim. 50 metre var yok.. 3 defa kargo geldi mng ile, 3ünde de dağıtıma çıkıp getirmediler kargoyu. aradığımda da yetiştiremedik diyorlar pişmiş pişmiş.. her defasında müşteri hizmetlerine şikayet ettim ama sonuç aynı.. ücretsiz bile olsa tercih etmiyorum artık.
Mesaj tarihi:
6-7 yıl önce MNG kargo ile bir ihale dosyası göndermiştik Ankaradan Diyarbakır'a ihale tarihinden 4 gün önce kargoya vermemize rağmen ihaleye yetişmedi dosya. O günden bu güne kullanmam MNG kargoyu.
Tldr abv MNG
Mesaj tarihi:
yemek dediysem kek börek ya
ama börek peynirli olduğu için bozulabilirdi çok korktum

paket baya öğlen 11-12'de filan ulaşmıştı bu arada
"ay bu havada dağıtım mı yapılır" dediler bariz
Mesaj tarihi:
geçen hafta zarf gönderimize 20 lira SOKTUKLARI İÇİN mng kargo anlaşmamızı feshettik.

ZARF LAN ZARF

atölyede kanvasları Aras'la gönderiyoruz adamlar 13-18 arası bişey alıyorlar koca tabloya.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

yemek dediysem kek börek ya
ama börek peynirli olduğu için bozulabilirdi çok korktum

paket baya öğlen 11-12'de filan ulaşmıştı bu arada
"ay bu havada dağıtım mı yapılır" dediler bariz

oo çay demlede gelelim lan
Mesaj tarihi:
Ulan her boktan şikayetçisiniz bi asgari ücretle çalışında görsünler, öğleden sonra şubeya varan kargo yarına kalır tabii bırakta kurye akşam evine gitsin..
Mesaj tarihi:
kovboy said:

Ulan her boktan şikayetçisiniz bi asgari ücretle çalışında görsünler, öğleden sonra şubeya varan kargo yarına kalır tabii bırakta kurye akşam evine gitsin..

paket 11-12 gibi şubeye varmış
yan gelip yatmışlar işte neyini savunuyosun
  • Yeni Oluştur...