dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Beşiktaş maçları ile ortak olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 fenerbahçe - beşiktaş maçlarında napcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 herkes kendi evindeki maçı izler o zaman, ben geçen sene arkadaşla öyle yaptıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ya ben genelde maçlara gidiyorum zaten de yetişemezsem falan filan diye bi de bizim maçlar olimpiyat'ta bursa - rize maçları için çekilmez o yol. ama derbilere direkt giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 tamam ozaman anlaştık HD aldım karttan geri kalanını bölüşürüz skypefilan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ben de ortak olurum GS maçlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 HD pakedin fenerbahçe kısmına ortak olabilirim, isteyen varsa toplayalım 3 kişi girelim danaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Valla kendim alsam SD alırım fiyattan ötürü ama üçe bölersek HDye girerim ben. Herkes kendi evindeki maçları izler şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 beşiktaş hd pakedine ortak çıkarsa yapak serhan threesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bana farketmez HD'de olur. bi de trabzonlu bulalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Hmm ben süper paket almışım lig değil sadece SüperPaket HD ye ortak olmak isteyen varsa buyursun Yüksek Kalite: 479 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Abi iptal et onu boşu boşuna yav. Trabzonlu bulabilirim ben :) Benim işyerinden bir ark var Trabzon'lu. Ama maçlar aynı saatte olduğunda nasıl oluyor onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 aynen serhan bi de trabzonlu bul süper olur sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 gidin bi tane meemur bulun onun da yarisina veriyorlar..kamu tarifesi ayagina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Trabzonlu arkadaşa sordum karar verecek. Ama dediğim gibi ben okeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Baktımda yüksek kalite için illaki 300 küsür bayılıyorsun zaten... 100 lira daha bayılırım herşey gelir neyse... en ufak taraftar paketine veriyorum yani 99 TL ye veriyorum Takım maçlarını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 çok farkı yok diye biliyorum ama hatta bu olayı geçen sene çıkarıp götlük yapmış digitürk neyse ben Beşiktaş ile okeyim HD pakete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Feneri bana sat, sen kaveye git panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hayvan, ben ve serjuhan ortak giriyoruz, trabzonlu varsa koşsun gelsin. varsa arkadaşınız falan bi söyleyin etrafa gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bi girip çıktım, görüntü süpermiş yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Hele ki TVye bağlayıp izlenecekse hiç çekilmiyor SD olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 benim 279 TL'ye HD alma hakkım var lan, fakirlikten alamamıştım. BJK'li GS'li varsa beri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 1200kbps he mi? O tam arada kalıyor. HD paket 1800lük. Ama fiyat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Theridone said: benim 279 TL'ye HD alma hakkım var lan, fakirlikten alamamıştım. BJK'li GS'li varsa beri gelsin. GS kısmına talibim. GS-Fener maçı olduğunda da beraber izleriz. Elden dükkanına getiririm paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 279 TL olan yarım hd galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar