Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 khala said: İyi başlamadı adamlarım aslında. Sana biraz ters geldi kadrom çünkü güçlü olduğun statları da ben almışım. Sakatlar olmasa muhtemelen 9-0 8-1 bitebilirdi. Bir de sen yedekleri hiç oynatmamışsın yav. Oynatsan riboyu alıp blok berabere bitebilirmiş. Yedekleri oynatma olayı derken? Ben hepsini seçtim koydum onun dışında hafta boyunca başka bişi yapmıyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 khala hergün bana şakalı trade atıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Pha said: Sliph'e bak olm adamin co-manageri falan var haha. comanager değil o malzemeci süreyya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 http://i.imgur.com/s6C2xJX.jpg?1 bellerose(12-6) ve sharke(11-7) kapışıyorlar. PTS REB AST üçlüsünde yaklaşmak zor gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 2(İki)hafta oldu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Daha 2 hafta olmuş şimdiden finali yazmışsınız ya :) H2H hiçbir şey belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 lider üzerinde baskı yaratıyo medya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Takım revire döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 onların yarısı oynuyo lan, neal da yeni sakatlandı. ya ben napiim? beverley sakat young yok david lee sakat splitter sakat west sakat sezon başından beri 4 sakatla oynuyorum sürekli. young hariç diğerleri neredeyse sezon başından beri yoklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Benim sabah trade yaptıgım herif gece sakatlanıyor ses ediyormuyum,ricky rubio gitti,yerine aldıgım pg de aynı gece saktlandı. Youngdan bende umudu kestım bu sene,herifin basına gelenler deniz sekının basına gelmedi.Şimdi de annesi vefat etmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 khala said: Takım revire döndü. Abi sürekli maç kaçıran az adam var orda Bu arada Slawn hayırlı olsun 9-0 gelmiş Şükrü'ye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 George Hill ve Terrence Jones dan hiç faydalanamadım. DeMarre Carroll 3 maç kaçırdı. Daha ne olacak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 9-0 nasıl bir orandir ya, hiç kimseyi oynatmasan Top kaybından kazanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 şike var, ben bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 istifa et 8 sakatla 9-0 yenilmedim la ben, zaten to'dan kaybetmek mümkün olmuyo huehuehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 aquila said: şike var, ben bırakıyorum. Katılıyorum :( P.S. Sıralamada sana yaklaşıyorum böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Kris middleton i almak istedim ama başka biri benden daha çok istemiş almış, neye göre belirleniyor bu olay. Gitti güzelim adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 waiver sıralaması var, senden düşük waiver a sahip biri de isterse aynı kişiyi alır, öncelik 1>2>3..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 waiver sırası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 neyse ben özet geçtim, üstteki boş lafla doldurmuş postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 ben de kişiliklerimiz arasındaki farklardan bahsedecektim, senin nahoş postundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 P.J. Tucker will not play on Monday against the Celtics because he missed the team bus to the airport back in Los Angeles. hay allam ya bütün mallar benim takımda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Abi oynamaması için ne saçma bir neden yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 abav iki ligde birden dövmüşüm yiğiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Pati tarihindeki en kötü başlangıcım ya. Sakatlar belimi büktü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar