Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ne olduğunu bilmiyorum ki, çıtlatın katılırım işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Fantasy Basketball 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Tamam, tahminime yakın çıktı yazın beni de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Lige katılım paralı yalnız, uyar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Olur olur hallederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Ben paralı olursa katılmayacağım yine, parasız olursa yazabilirsin. Benim de dark ile benzer durum, 2 tane paralı ligde oynuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 khala dreagloth pha sabonis bulletride aquila slint yusema radagast62 (cevap yok ama büyük ihtimalle katılır) moriarty miyaw33 orc_lord pha +1 (forumdan zaten yazacak) khala +1 (duruma göre karar veririz) khala +1 (duruma göre karar veririz) --- mithat ?? sharke (forum dışından daha haber vermedim) khelben (muhtemelen katılmaz) --- silphatos darkrider holy Lig paralı olacak abi, gene de listeye yazdım düşünüp karar verirsiniz. Adam eksikliği çekeceğimizi zannetmiyorum ama seni tekrar aramızda görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ben yokum beyler , teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Anaa cevap yazmayı unutmuşum ben öm'yi gördükten sonra. Varım. Geçen sezonun izlerini silmek için geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Süper. Çekirdek kadroda kayıp yaşamadık. Silph ile Holy de katılabilse eski ekip tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Bende katılmayı çok isterdim ama baya iyisiniz sırf o yüzden gelmek istemiyorum , geçen sene draft için ayrı kastım kadro kurmaya ayrı kastım , bi müddet sonra baktım hala sonuncuyum yeter lan diye saldım bıraktım :D Yani katılmama arzumun tek sebebi siz pis insanlar fazla iyisiniz , tek gerekçem bu :D katılıp rezil olmak istememem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Gel arkadaş, sonunculuk benimdir kısmetse, daha ilkkez oynuycam, en azından kişisel rekorunu kirarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Benimde ilk kez olacak, sonuncu bende olabilirim valla 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ekle beni de haydin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 khala dreagloth pha sabonis bulletride aquila slint yusema radagast62 (cevap yok ama büyük ihtimalle katılır) silphatos moriarty miyaw33 orc_lord pha +1 (forumdan zaten yazacak) khala +1 (duruma göre karar veririz) khala +1 (duruma göre karar veririz) --- mithat ?? sharke (forum dışından daha haber vermedim) khelben (muhtemelen katılmaz) --- darkrider holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 nba maçları yine dsmart'da mi ? Değilse katılabilirim :) Yoksa düzenli takip edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Draft tipi snake mi? Ben de katılıcam da bir yerden bahane bulursam katılmam belki ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Abi paralı ligi snake yapmak şans faktörünü devreye soktuğu için uygun değil. Auction a zaten herkes alıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Masticore said: nba maçları yine dsmart'da mi ? Değilse katılabilirim :) Yoksa düzenli takip edemiyorum. D-Smart olması lazım. Gerçi D-Smart tan izleyen kaldı mı abi League Pass varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 league pass cok pahalı ya. Senelik 330 tl öhhh bu arada nba tv live için premium lazımmış o da 440 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paralı ve auction draft iyi, güzel olur. Division mı yapsak ya değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 NBA başlamadan indirime giriyor onu bekle derim. Division olabilir aslında, takım sayısına bağlı olarak düşünebiliriz. 16 takım 2 division fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 khala dreagloth pha sabonis bulletride aquila slint yusema radagast62 silphatos moriarty miyaw33 orc_lord sharke pha +1 (forumdan zaten yazacak) khala +1 (duruma göre karar veririz) khala +1 (duruma göre karar veririz) --- mithat ?? khelben (muhtemelen katılmaz) --- darkrider holy +1 ler dışında 14 kişi olduk bile. 16 ideal sayı olur ama zorlarsak 18 e çıkartabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Division olursa ve beni alt lige çok iyi olmayanların yanına koyarsanız seve seve katılırım , bu ana tayfa harbiden tecavüz ediyor öbür türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Division olsa da random olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar