khala Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Bugün Saygın full kadro çıkıyor, belli olmaz ilk ligde. Diğer ligde ağır sıçmam lazım ki şampiyonluğu kaptırayım. Üçüncü amorti geçen sene ki gibi, koyduğunu alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 son gün 3.lüğü alırım 2-7'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 olmamış gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Çekişmeli bir sezonu geride bıraktık. Benimle birlikte kürsüye çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 tebrikler abi. takasa hiç bi laf yok dediğim gibi negotiation olarak bakıyorum hepsine. ama bulletride bi dahaki sene olmasın mümkünse. her şeyi etkiledi yaptığı hareketlerle. takastan bahsetmiyorum ama kadrosunu bile yapmadığı için sıralamaları çok etkiledi. umursamadı yani. takası da ondan yaptı adam belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sen yokken bullet vardı LAN bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 beni ilgilendirmez abi. gerekirse beni almazsınız olur biter. yaptığı ayıp bi şey oynayanlara keyif anlamında. paralı ciddi lig sonuçta. işin çirkefliğinde olsam tek oy gerekiyodu veto için vetolardım. lig bitene kadar bilerek bullet konusunda ağzımı açmadım şimdi drama olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Sinan Shadow Company ile olan maçına kadar iyi gidiyordu ki zaten playoff potasındaydı. Ondan sonra düşüşe geçti. Takımını kurmamazlık hiç yapmadı ya, yanlış görmüşsündür :). Takasların hepsini başlığa yazıp oy çokluğuna göre commish kararıyla veriyoruz. Anti takas timine kalsak 0 takasla lig bitiririz ki böyle liglerde de oynuyorum ve hiç keyifli olmuyor. Senin yaptığın son takas mesela hiç göstermese de ligin kaderini etkiledi. Silp griffin yerine katkı sağlayabilecek adam alınca 7. sıradan playoff a kapağı attı ve yarı finale kadar çıktı. Westbrook ayısının tabi ki rolü büyük ama +1 oyuncu seni pota dışına itti onu potaya soktu. Keza Harden takası contenderların hiç işine gelmiyordu ben dahil ama itiraz çok olmayınca kabul ettim ki daha önceki senelerde de bu şekilde uyguladık. Harden finalde 5 adamın vermediği katkıyı tek başına verdi. Ibaka sakatlanmasa zaten Saygın kesin şampiyondu ama şans bana güldü diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 slipin şansı çok yaver gitti abi o konuda. parker ayısı sıçtı bu sene. silphede fazla bi katkı verdiğini düşünmüyorum parkerın. o takası yaptıktan sonra normalde tek sakat griffin olacaktı takımda. sabredecektim. ama durant vs en iyi oyuncularım hepsi sakatlıklar geçirdi. yoksa silp rüyasında görürdü o playoffu sdf. ki durant sakatlandı mı en çok westbrook ayısına yarıyo zaten. ordan iyi yırttı silph. herif 40-40-40 yapıyodu nerdeyse yuh yani ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Şükrü her sene olduğu gibi bu senenin de en şanssızı oldu. Bana göre mükemmel bir draft geçirdi. Butler, Noel, Ariza, Collison ı sezona bakarsan çok ucuza aldı ama Melo, Rose, yıl içerisinde de Butler ve Collison ı kaybedince havlu attı. Kanka sen LeBron seçsen sezonu kapar, nasıl iştir anlamadım her sene buluyorsun kesin sezonu kapayan bir yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Almicam top pick bundan sonra. Alt ligde yüzümüz biraz Güldü neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Cok kotuyduk bu sezon, sampiyonu tebrik ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 brooklyn temsilcileri 2.lige razi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 moriarty said: tebrikler abi. takasa hiç bi laf yok dediğim gibi negotiation olarak bakıyorum hepsine. ama bulletride bi dahaki sene olmasın mümkünse. her şeyi etkiledi yaptığı hareketlerle. takastan bahsetmiyorum ama kadrosunu bile yapmadığı için sıralamaları çok etkiledi. umursamadı yani. takası da ondan yaptı adam belliki. Havlu atanın kadro kurmamaması benim de eleştirdiğim bir konu, malesef özellikle İspanya'da olduğum dönemde de bunu yaptım özeleştiri olması gerekirse. Fakat bunu istatistiğe vurursan son 4-5 haftanın, birkaç günüdür. Lig ortasından daha kadro kurmayan adamları uyarıp, commish accountla kadronun düzenlendiği çok oldu buralarda; fakat community ortamının olduğu yerde nerdeyse 10 senedir beraberiz ; dün 1 bugün 2, bu adam alınmasın demek için biraz sağduyulu ve bilgi sahibi olman lazım diye düşünüyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben bi kaç kere baktım o zamana denk gelmiş demek ki boşuna suçlamış olduk. günahını aldım o zaman, yazdıklarım için özür dilerim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 yeni ligi genişletmek isterseniz toplamda 3 kişi girmek istiyoruz. nedir yeni sezonda yapıcak mısın khala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Yapariz 50 veya 100 kaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 bunun bir arayüzü bir platformu var mı arkadaşlar? free free takılabiliyorsak ilk etapta benimde ilgimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Bizim lig beles degil ama public liglere katilabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 işte arayüz site vs mi var yoksa konuşarak liste tutarak mı hallediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Yil 2015 aga, http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Bu sene olursa bende tekrar gelebilirim , en azından 50 lirasını alacağınız bir enayiniz hazır olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ligi yakında açarım. Sayımızın artışını da geçen senedekilerle ortak karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar