Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pikap için öneri/bilgi


stormeagle

Öne çıkan mesajlar

Amatör olarak giriş yapmak istiyorum. Pek bilgim yok. İlk aşamada hoparlörü ile birlikte 1k civarı ayırabiliceğim bütçem var.

Kimileri kendinden amfili oluyormuş. Uygun fiyata alınabilecek bu varmış Normalde fiyatlar çok anormal. 99$ fiyatına güvenemedim. Başka öneride bekliyorum. (speclerde 33 1/3 and 45 RPM devir dediği nedir mesala)

Üsteki model için ek preamp almama gerek var mı? Birde f/p bookshelf hoparlör gerekli galiba. Tabi wattı ohm bilmem nesini ayarlamak lazım. Ne önerirsiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok bütçen yoksa sahaflara uğramanı tavsiye ederim, pikap, plak, tek başına hoparlör satan sahaflar var, fiyat sorar fikir edinirsin en azından, müşteriyle ilgili çenesi düşük birine denk gelecek olursan sana yol gösterebilir, almayacaksan bile ilgili görünür fikir edinirsin ehehehe, ben çok görüyorum böyle şeyleri sahaflarda ama müziği sadece canlı dinlemek gibi biraz değişik bir huyum olduğundan yanaşmıyorum pek

ben çok anlamıyorum bu aletlerden ama bu aletlerin (pikapların) en önemli kısmı ucu oluyormuş, ikinci el alacak olursan (sen alma ikinci el fakat aklında bulunsun) ucuna dikkat etmeliymişsin, yoksa sesin kalitesini tam istediğin gibi elde edemiyormuşsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...