stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Amatör olarak giriş yapmak istiyorum. Pek bilgim yok. İlk aşamada hoparlörü ile birlikte 1k civarı ayırabiliceğim bütçem var. Kimileri kendinden amfili oluyormuş. Uygun fiyata alınabilecek bu varmış Normalde fiyatlar çok anormal. 99$ fiyatına güvenemedim. Başka öneride bekliyorum. (speclerde 33 1/3 and 45 RPM devir dediği nedir mesala) Üsteki model için ek preamp almama gerek var mı? Birde f/p bookshelf hoparlör gerekli galiba. Tabi wattı ohm bilmem nesini ayarlamak lazım. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 biraz daha paran varsa hiç düşünmeden pro-ject debut alıyosun. 500 dolar altındaki en iyisi bu. http://www.amazon.com/s/ref=bl_sr_electronics?ie=UTF8&field-brandtextbin=Pro-Ject&node=172282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bunu alırımda.. Sonra kendime bağlar ben söylerim şarkıyı ^^ Hoparlöre bütçem kalmaz. Bunların fiyatı arttıkça doğal olarak iğnesi, ses kalitesi mi artıyor yoksa farklı özellikleride oluyor mu? Şu tür plak çalar v.s gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Ciddi bütçe gerekiyor iyi bir şey için ilk önce istersen fazla para yatırma plak toplamaya başla baktın seviyorsun sonra pikap için yatırım yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 biraz gugilla güzel forumlar kaynaklar var türkçe pikaplar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 http://www.amazon.com/TECHNICS-SL-1200MK2-Turntable-Discontinued-Manufacturer/dp/B00006I5VX/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1411324987&sr=1-1&keywords=technics+sl-1200mk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 çok bütçen yoksa sahaflara uğramanı tavsiye ederim, pikap, plak, tek başına hoparlör satan sahaflar var, fiyat sorar fikir edinirsin en azından, müşteriyle ilgili çenesi düşük birine denk gelecek olursan sana yol gösterebilir, almayacaksan bile ilgili görünür fikir edinirsin ehehehe, ben çok görüyorum böyle şeyleri sahaflarda ama müziği sadece canlı dinlemek gibi biraz değişik bir huyum olduğundan yanaşmıyorum pek ben çok anlamıyorum bu aletlerden ama bu aletlerin (pikapların) en önemli kısmı ucu oluyormuş, ikinci el alacak olursan (sen alma ikinci el fakat aklında bulunsun) ucuna dikkat etmeliymişsin, yoksa sesin kalitesini tam istediğin gibi elde edemiyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 taksimde dolaş iyi fiyata bişiler bulabiliyorsun, dinleyip kendin karar ver ama 300-500 civarında güzel pikaplar var.. kendinden hoparlörlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar