cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Karag8z said: lan gerizekalı fransız. ordaki orospu bugün benim ekmeğinle, toprağımla, vatanımla oynayan bir it sürüsünün üyesi. ne yapsaydım, geberdi diye ağlasamıydım. işte bu tarz postlar yüzünden siyaset yasaktı bir ara forumda
Catze Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 pkklıysa ölmesine hiç ama hiç üzülmedim aksine sevindim, mümkünse bitene kadar ölsünler ama hiç bir insan yanarak, kafası kesilerek falan ölmemeli ya. baya can sıkıcı bence.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Teröriste insan gözüyle bakanların hümanist değil, saf olduklarını düşünüyorum.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Yazık mındar olmuştur zaten o ayakkabılar dağ mantarlı ayaklarla...
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Bence su topikte en iyi yaptigimiz sey ayakkabi mubabbetiydi. Diger konular gereksiz tartistik falan... Ben kadikoy'e bakmaya gidiyorum olmadi cevahire gecerim magazalar kapanmadan, bakiyim su newbalanslarin fiyatlari nedir. Hangi renk onerirsiniz nasil bisi?
riza_calimbay Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 terörist teröristi öldürmüş işte ne abarttınız.
Drall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 hayatinizda gidip gormediginiz yerleri, kavramlari falan klavye basindan savunmaniz cok tatli ya. Bedelli topicinde agliyonuz, nerdeyse tayyibe gotunuzu vericeksiniz bedelli icin, burda isid pkkliyi YAKARAK oldurdu diye zil takip gobek atiyosunuz. Tutarsiz, kisiliksiz, iki yuzlu birer got lalesisiniz. Insan insani zalimce olduruyo diye sevinecek kadar dustugunuz kismi kacirmisim adeta. Siz nasil bu kadar zalim oldunuz sahi? umarim hayat boyu hicbir yetki sahibi olmazsiniz, hep boyle klavyede takilmaya, bedelli gelsin de bes para etmez omrumden calinacak 5 aydan kacayim ama baskalari doguda olsun ve oldursun diye dua etmeye devam edersiniz. Tiksindim ulan konuda. Bildigin tiksindim insanliginizdan. Sanki izmirde eskisehirde degil de yuksekovada licede dogsaniz da bu vatani boylesi "ask"la, "sevgi"yle "koruyacaktiniz". Empati yoksunu beyinsizler.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Drall said: hayatinizda gidip gormediginiz yerleri, kavramlari falan klavye basindan savunmaniz cok tatli ya. Bedelli topicinde agliyonuz, nerdeyse tayyibe gotunuzu vericeksiniz bedelli icin, burda isid pkkliyi YAKARAK oldurdu diye zil takip gobek atiyosunuz. Tutarsiz, kisiliksiz, iki yuzlu birer got lalesisiniz. Insan insani zalimce olduruyo diye sevinecek kadar dustugunuz kismi kacirmisim adeta. Siz nasil bu kadar zalim oldunuz sahi? umarim hayat boyu hicbir yetki sahibi olmazsiniz, hep boyle klavyede takilmaya, bedelli gelsin de bes para etmez omrumden calinacak 5 aydan kacayim ama baskalari doguda olsun ve oldursun diye dua etmeye devam edersiniz. Tiksindim ulan konuda. Bildigin tiksindim insanliginizdan. Sanki izmirde eskisehirde degil de yuksekovada licede dogsaniz da bu vatani boylesi "ask"la, "sevgi"yle "koruyacaktiniz". Empati yoksunu beyinsizler. bunları bir de şehit ailelerine söyle, çok merak ediyorum nasıl bir konuşma geçecek. unutmuşsundur belki diye http://www.youtube.com/watch?v=kauP44Njpbo http://www.youtube.com/watch?v=k9G9Qw1zT-0 http://www.youtube.com/watch?v=p2eYIKPYXdA humanistlik bir yere kadar.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 6x http://inciswf.com/helehelehele.swf
Remus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 @Drall Madem bu kadar humanistsin evine kobaniden gelen kürtlerden alsana.
Napolyonn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 doğrusunu söylemek gerekirse pkk yı savunmuyorum çünkü 2014 yılında silah ile birşeyleri değiştirebileceğini düşünenlerin bu forumdaki ufak zekalı ırkçılardan bir farkı yok ama ne olduğu belli olmayan bir ceset etrafında gulu gulu dansı yapanların eğlencesini de biraz bozdum en azından. kız en kötü ihtimalle terörist bile olsa yandırılarak öldürülmüş, yani yapabileceği artık hiçbişey kalmamış bu dünyada ama hala orospu falan diye ölmüş kıza yardırılıyor. bu acayip bişey içi çürümüş adamın.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Drall said: hayatinizda gidip gormediginiz yerleri, kavramlari falan klavye basindan savunmaniz cok tatli ya. Bedelli topicinde agliyonuz, nerdeyse tayyibe gotunuzu vericeksiniz bedelli icin, burda isid pkkliyi YAKARAK oldurdu diye zil takip gobek atiyosunuz. Tutarsiz, kisiliksiz, iki yuzlu birer got lalesisiniz. Insan insani zalimce olduruyo diye sevinecek kadar dustugunuz kismi kacirmisim adeta. Siz nasil bu kadar zalim oldunuz sahi? umarim hayat boyu hicbir yetki sahibi olmazsiniz, hep boyle klavyede takilmaya, bedelli gelsin de bes para etmez omrumden calinacak 5 aydan kacayim ama baskalari doguda olsun ve oldursun diye dua etmeye devam edersiniz. Tiksindim ulan konuda. Bildigin tiksindim insanliginizdan. Sanki izmirde eskisehirde degil de yuksekovada licede dogsaniz da bu vatani boylesi "ask"la, "sevgi"yle "koruyacaktiniz". Empati yoksunu beyinsizler. + genel olarak; hem ülkenin zenginliğini kürtlerle paylaşma hem kültürel olarak asimile etmeye çalış (zenginliği paylaşmadığın için ve bölgesel sosyal politikalar geliştiremediğin için bunu da becereme) sonra kaçak elektrik kullanıyorlar diye kötüle, dövlet bize bokmir diye dalga geç, itibarsızlaştır. bağımsız kürdistan denildiğinde de bö vötön töpröklörö şöhötlörön könöylööö diye tıraşa başla yemin ediyorum şu metropolde yaşayan cahil orta sınıf türkleri (artık neyse türk kürt ermeni) kadar tiksindiğim bir grup yok ya. evime kobaniden gelen kürdü alırım ama size sümüğümü sürmem. olm kendinizi ne sanıyorsunuz lan siz?
Drall Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 cok sukur sehit analari insanligin en guzel halini tasiyorlar iclerinde, sizin gibi curumus degiller. benim evladim son olsun baska kan dokulmesin, bu savas dursun diyorlar gidip konusursan eger. Bir de o yuce tsknin muhtesem komutanlarinin egitimlerde oldurdugu, askeri cephaneliklerde havaya ucurdugu mehmetciklerin analariyla konusmak ister misin?
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ulkedeki politik konjonktur gercekten oyun forumlarinda yanan insan cesetleri uzerinden milliyetcilik yapmaya kadar getirmis insanlari, helal cizdik kafayi sonunda forumca
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Drall said: hayatinizda gidip gormediginiz yerleri, kavramlari falan klavye basindan savunmaniz cok tatli ya. Bedelli topicinde agliyonuz, nerdeyse tayyibe gotunuzu vericeksiniz bedelli icin, burda isid pkkliyi YAKARAK oldurdu diye zil takip gobek atiyosunuz. Tutarsiz, kisiliksiz, iki yuzlu birer got lalesisiniz. Insan insani zalimce olduruyo diye sevinecek kadar dustugunuz kismi kacirmisim adeta. Siz nasil bu kadar zalim oldunuz sahi? umarim hayat boyu hicbir yetki sahibi olmazsiniz, hep boyle klavyede takilmaya, bedelli gelsin de bes para etmez omrumden calinacak 5 aydan kacayim ama baskalari doguda olsun ve oldursun diye dua etmeye devam edersiniz. Tiksindim ulan konuda. Bildigin tiksindim insanliginizdan. Sanki izmirde eskisehirde degil de yuksekovada licede dogsaniz da bu vatani boylesi "ask"la, "sevgi"yle "koruyacaktiniz". Empati yoksunu beyinsizler. Saygısızlık yapma, şu yaptığın çok büyük bir terbiyesizlik. Saygısız herif, orda doğan herkes dağa çıkıp türkiye'ye savaş mı açıyor? Asıl sen şuan faşistliğin dibini yapıp ordaki her kürte terörist dedin farkında değilsin. Çok klişe olacak ama ben daha önce de anlattım, kürt arkadaşlarımı, onların kardeşlerini. Ya hadi her şeyi geçtim, bu vatanı seviyorum ve ona karşı çıkan bölmeye çalışan asimile etmeye çalışan vatanı satan ihanet eden rejimini değiştirmeye çalışan herkesin de ölmesini istiyorum. Bu suç mu? Vatanınu sevmek ve korumaya çalışmak suç mu? Yarın öbürgün senin abini kardeşini askerdeyken ışid kafasını kesse, pkk öldürse şehit etse, biz üzülürüz burada da sen aynu şekilde konuşabilecek misin? Saygısız herif var ya acayip sinirlendirdin beni zor tutuyorum kendimi aslında şuan daha da saydırmamak için
moncici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 hayır hani tsk yaksa, içimden küfür etsem de bu tepkiyi anlarım, eğitim sistemi falan sonuçta. ulan selefi, radikal islamcı bir örgüt SINIRDA kadın yakıyor, bu adamlar oh falan diyor. küçük dünyalılar ya
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 escape tam bir beyinsiz. peçeteden varolmuş.
Napolyonn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 escape said: Ya hadi her şeyi geçtim, bu vatanı seviyorum Vatanınu sevmek ve korumaya çalışmak suç mu? yanarak ölmüş bir kızla dalga geçerek vatanını iyi savundun. vatan sana minnettar.
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 moncici said: Drall said: hayatinizda gidip gormediginiz yerleri, kavramlari falan klavye basindan savunmaniz cok tatli ya. Bedelli topicinde agliyonuz, nerdeyse tayyibe gotunuzu vericeksiniz bedelli icin, burda isid pkkliyi YAKARAK oldurdu diye zil takip gobek atiyosunuz. Tutarsiz, kisiliksiz, iki yuzlu birer got lalesisiniz. Insan insani zalimce olduruyo diye sevinecek kadar dustugunuz kismi kacirmisim adeta. Siz nasil bu kadar zalim oldunuz sahi? umarim hayat boyu hicbir yetki sahibi olmazsiniz, hep boyle klavyede takilmaya, bedelli gelsin de bes para etmez omrumden calinacak 5 aydan kacayim ama baskalari doguda olsun ve oldursun diye dua etmeye devam edersiniz. Tiksindim ulan konuda. Bildigin tiksindim insanliginizdan. Sanki izmirde eskisehirde degil de yuksekovada licede dogsaniz da bu vatani boylesi "ask"la, "sevgi"yle "koruyacaktiniz". Empati yoksunu beyinsizler. + genel olarak; hem ülkenin zenginliğini kürtlerle paylaşma hem kültürel olarak asimile etmeye çalış (zenginliği paylaşmadığın için ve bölgesel sosyal politikalar geliştiremediğin için bunu da becereme) sonra kaçak elektrik kullanıyorlar diye kötüle, dövlet bize bokmir diye dalga geç, itibarsızlaştır. bağımsız kürdistan denildiğinde de bö vötön töpröklörö şöhötlörön könöylööö diye tıraşa başla yemin ediyorum şu metropolde yaşayan cahil orta sınıf türkleri (artık neyse türk kürt ermeni) kadar tiksindiğim bir grup yok ya. evime kobaniden gelen kürdü alırım ama size sümüğümü sürmem. olm kendinizi ne sanıyorsunuz lan siz? Beleş yaşamaya alışmış, kaçakçılık yaparak vergi vermemeye endekslenmiş bir beyine sahip olan insanların ödemediği paraları da ben kendi cebimden verince kanıma dokunuyor, senin kanına dokunmuyorsa haysiyetine kalmış. Kimse kimsenin kültürünü asimile etmeye hakkı yok, ve sizin o max 30 yıllık gerekli/gereksiz nefes alışınızla 5000 yıllık türk tarihine laf etmek de sizin haddinize değil. O ayrı bir konu, herkes burda metropolde yaşıyor ve kimseye de hakaret ettirmem burada. Haddinizi bilin saygısız herifler... Burada adamlar sabah ütan akşama kadar eşşek gibi çalışıyorlar şerefleriyle onurlarıyla para kazanıyorlar, belki bu ülkeye katkım olacak diye belki kendi hayatımı daha da iyileştirym diye. Ordaki teröristler gibi ona buna haraç kesip, yan kesicilik hırsızlık yapıp kaçakçılık yapıp onun bunun hakkına girmiyorlar... Ezildiysen, sana yapılan muamelenin 10 katı şerefsizlikle karşılık verirsen bu sefer en büyük karaktersiz sen olursun. Ezilmişler, hadi kaçak elektrik kullanıp hırsızlık yapıp kaçakçılık yapalım ülke eknomoisini patlatalım, türkiyeden toprak isteyelim.... Yok ya!
Napolyonn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Atatürk bile ülkesine saldıran anzaklara öldükten sonra artık bizim çocuğumuzdur onlar demiştir. Vatan ayağını o yüzden geçeceksiniz, kimse keriz değil.
moncici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ekonomik sistemden, devlet sisteminden yani dünyadan yok beyinsiz herif.
Öne çıkan mesajlar