Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magazaya Free wi-fi kurmak

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

magazada ki internetimizden 1-2 mbit'lik free guest wifi acmak istiyorum. moskova'da en ugrak yer oldugu icin avm'nin operator antenleri belli yogunluktan sonra dayanamiyor ve 3g - 4g baglantisi 9-10 saat olmuyor. cuma-cumartesi ve pazar.

istedigim su.

1. free guest wifi.
2. giris yapinca wifi'ye giris yapacak vatandasin zip kod ve e-mail adresini aldiktan sonra aktif edilmesi.
3. download vs gibi seyleri kisitlamak(olmadi en az sinir edici hiza dusurmek)
4. aldigim bu zip kod ve e-mail adreslerini listeleyebilmek.

magazamiz avm'nin en ugrak yerinde oldugundan millete free wifi verirken en azindan bilgilerini de toplamak istiyorum. hangi bolgeden gelmis ve e-mail'i ne diye ve bu iki secenegin zorunlu girilmesini istiyorum.

bunun icin ne yapmam lazim ?
servis saglayicima ne demem gerekir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Oncelikle hotspot yaratabilen bir cihaza ihtiyacin olacak. Bi cihazlarin bazilari hotspot login sayfasini ozellestirmene, kendi HMTL sayfalarini yuklemene izin veriyo. Haliyle istedigini azicik ugras ile yapabilirsin.

Cok fazla marka model bilmiyorum bu konuda ama fiyat/performans acisindan en saglamlardan biri Mikrotik. Mikrotik aslinda bi OS ama ufak embedded cihazlari da var. Rusya'da kolayca bulabilmen lazim, o taraflardan bir sirktin cihazi yine.
Sosyal ağlarda paylaş

xwhiplashx said:

Super, o halde servis saglayicima bu fikri ben yine de vereyim. Peki ozellestirme yaparken o sayfaya sirketin logo - detaylar vs yazabiliyor muyum ?

HTML sayfasi hazirlayip yukleyebiliyosun iste. En olmadi soyle bir yapi kuruyosun;

1 - web ustunde bi login sayfasi, bilgileri alip SMS aticak, radius server'i guncellicek vs
2 - radius server, kullanicilari tutucak, authentication icin kullanilacak
3 - mikrotik ya da turevi bir router - authenticate olmamis kullaniciyi her daim kullaniciyi web sitesine yonlendirip login ettiricek ya da kayit olmasini saglayacak.

Su sekilde istedigin her turlu yapiyi kurabilirsin ama kuvvetle muhtemel sadece mikrotik de isini gorecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:

di said:

Rerore said:

yalnız
[email protected]
[email protected]

mail adreslerini engeleyemessin

doğrulama kodu olmadan şunu [email protected] engellesene

Sorunun cevabi;

> /sdssdsdsds+/.test("[email protected]")
true

Once : "Bunlari engelleyemezsin."
Sonra : "Dogrulama kodu olmadan sunu engellesene" ( demekki dogrulama kodu ile engelleniyo? )

Cozumu oldugunu bildiginiz seyler icin boyle yapamazsin edemezsin diye atlayip bosu bosuna rezil oluyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...