Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Lithran said: Bence kurallara uydukdan sonra bir insan kaza yapamaz abi. Bakiyorum trafikte yenisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Tamam vurmayın öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 istanbul trafiğinde kurallara uyarsan kaza yapma riskin artıyor. çevreyolunda 70-90 arası hızla orta veya sağ şeritten hız sınırı dahilinde gidin bakayım. sonra arkanıza konvoy olsunlar. sizi sollamak isterlerken adrenalin yaşayın. doblonun biri 140 ile önünüze kırsın falan sdfkjs. sonra kıçınıza bi albea yapışsın hani böyle frene dokunsan bindirecek arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 90 ile en sağdan gitsen bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 iş yerinde bişi unutmuştum geçen, aynı gün rewendorda tartışmıştım burda kurallara uyamıyoruz emniyetten güvenli gidiyoruz diye inat ettim yolda sağ şeritten gidicem emniyetten gitmicem diye. 70le gidiorm abi e5 te sag serirrte, zaten hız sınırı 80 falan abi bak abartmıorm, arkadan pickup minibüs o eski Fordlardan geldi bitane frene basmadı bile herif, emniyete atmasam çiğnicek. töbe bidaha şerite falan girmem e5 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Bak ben istanbul opsiyonunu hiç hesaba katmakdım biliyomusun .Eskişehirin gözünü sevim bu yüzden, no trafik no maganda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar