Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 tüm kamu zaten hackli ya, kişiler bilgilerimiz falan hep açık arttırmada :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 dışardan bakıldığında iyi bir atılım gibi görünüyor. nitekim böyle yapılması da gerekli. ..ama pardus ekibini dağıtan, orada bile kadrolaşmaya giderek yetersiz adamları getiren hükümetin, tüm projenin içine ettikten sonra "pardus'a geçiyoruz" demesi falan boş laf. hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Milamber said: pardus gg bitirdiler o projeyi çok kötü bir şekilde debian tabanlı dağıtım da neyse konuşmıyım... Merak ettim anlatsana biraz Debian tabanlı derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 takip etmiyorum yönetimi geliştiricileri vs değiştiğinden beri ama en son şöyle bir şey oldu; normalde bu başka bir linux dağıtımı temelli bir sistem değildi, debian gibi ayrı bir seriydi ona göre belli takip eden bir kitlesi de vardı, sorunlar yok muydu vardı elbet, yönetimi vs değişse daha fazla topluluk desteği (özellikle yabancı) almaya çalışsa anlardım. bunlar önce tüm ekibi dağıttılar sonra birden dirilttiler projeyi ama pardus diye sürdükleri ilk şeyler direkt debian'ın logosu değişmiş pek düzgün olmayan bir şeylerdi, şu ders tahtalarına fln kurulacaktı normalde bir sürü olay döndü orada. şimdi bir grup gönüllü pisi linux diye bir dağıtım çıkarıyor pardus tabanlı. bu debian kökenli proje ne durumda bilmiyorum, linux kullanılsın tabi güzel haber her türlü ama arada çok daha büyük potansiyelli bir şeyi harcadılar ve kötü bir şekilde yaptılar bunu o yüzden pek ilgimi çekmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 işin sonradan gruba giren cemaat boyutu var diyolla üst kesimde, ondan anlaşamayıp core kadro ile ayrılmışlar. tabi cemaatin içine girdiği bi projenin de ar-ge yapması manidar.. ne kadar doğru duydum bilmiyorum ama bu şekilde duymuştum birilerinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Bizim kullandığımız uygulamaların büyük kısmı web tabanlı, kalanlarıda öyle yapmaya çalışıyorlar. Sert bir geçiş olursa fazla etkileneceğimizi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Adliyelerin alayı windows uygulaması kullanıyor. Kolay kolay geçemezler. Ama birileri gene ihaleden filan sağlam para kaldırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ofis uygulaması olarak open office kullanıyoruz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar