Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araç tavsiyesi..

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Babayı tehdit et bence.

Üstünü tamamla bmw alalım ya da Octavia'yı alıyorum ben; ayrıca oyumu da TKP'ye vereceğim de.

Benim sevgili babam da 1.5 sene oldu araba aldırmıyor; tam jazz alcam, vw bakalım diyor; tam vw alcam bmw'ye götürüyor. En son dedim ben bedelliye saklıycam parayı arabayı artık kendine alınca eskisini bana verirsin. Şimdi de ev bakıyormuş araba yerine...
Sosyal ağlarda paylaş

hmm makyaj falan haberi görmüştüm galiba 2013 için olan eski haberi görmüşüm. f/p olarak güzel arabaya benziyor.

golf kullanıyorum baya memnunum. babam da eski arabayı değiştirebilir. dizel otomatik istediği için octavia mantıklı duruyor fiyat olarak. aynı platformu kullandığı için muhtemelen memnun kalırız.

a3 golf falan dolu olursa 90-100 arası değişiyor. açıkçası c sınıf bir araba için fiyat fazla yükseliyor.

leon da iyi gibi de o biraz genç işi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Ben hala alamadım abi araba bu arada..

peder soktu aklıma prestij mirestij kaldık ortada barrak obama gibi. Şimdi de 320d lere bakıyorum fiyatı 85k ya kadar çıkardım. 2011 model 75bn km de BMW 320d alabiliyorum , ama hala aklımda s60 da var!

ulan ne güzel almıştım şimdi octavia yı , 20.000 km bile yapmıştım arabayla. of!

p.s. TKP olayı iyiyimiş ama :P
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Babayı tehdit et bence.

Üstünü tamamla bmw alalım ya da Octavia'yı alıyorum ben; ayrıca oyumu da TKP'ye vereceğim de.

Benim sevgili babam da 1.5 sene oldu araba aldırmıyor; tam jazz alcam, vw bakalım diyor; tam vw alcam bmw'ye götürüyor. En son dedim ben bedelliye saklıycam parayı arabayı artık kendine alınca eskisini bana verirsin. Şimdi de ev bakıyormuş araba yerine...

lan bayiden bayiye koşuyosunuz bi 300 atıp bas almıyosunuz lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Listesi 85.900,TL olan Skoda Superb 1.6TDI Elegance var.
Olmadı 73.700,TL verip Octavia 1.6TDI Elegance alırsın.

Octavia alırsan eğer ek zımbırtılar falan da seçebilirsin. Ağırlığı olsun dersen de trafikteki araçların %70 gibi siyah metalik bir renk seçersin :P Koydurursun 17" jant falan.

Superb deli gibi dürtüyor beni de ama abi balinadan hallice kasa boyutu var. Şehir içinde park etmeye küstürür beni!

Octavia ile kabin içi malzeme kalitesi oldukça farklı. Ama tüketim değerleri de haliyle azcık farklı.

Hele ki çocuk olacaksa Octavia'yı 3-5 opsiyon ile (hatta Combi)seçerdim. Ben MPV tarzı geniş hacimleri sevdiğim için de olabilir.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

temcit pilavı gibi hep aynı şeyi söylüyorum ama prestijli araba almam lazım benim.. sen de octavia yı doldurarak 17 jant filan koyarak bunu sağlayacağımı düşünüyorsun galiba hocam.

2012 s60 veya 2011 320d bu bağlamda o paraya saçmalık oluyor galiba. birde 2 senede filan araç değiştiriyorum ben , bmw filan bu durumda daha mı mantıklı oluyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Abi prestij diyerek 3 serisi peşinden gitmek bana mantıklı gelmiyor. En azından 5 serisi veya S80 falan kovalaman gerek.

Prestij dediğin şey etiketle olacağına göre; 2011 320d vs 2014 Superb 1.6TDI'ın parası eşit. Şimdi nasıl 2.el alacağın araçla prestij yakalayacaksın ki?

Sonuçta yıldıza veya halkalara bakıp 'vay beeee altındaki mersedessss' demiyor insanlar; herkes sahibinden.com gibi databease sahibi olmuş neredeyse. Altındaki aracın piyasa değerini aracın üstünde floating info olarak görüyorlar sanki.

Alacağın BMW büyük ihtimalle 2010 model olup 2011 trafiğe çıkışlı olacak. Sonra 2 yıl da kullanım ekle. Zaten olmuş 2014 sonu. Satmaya kalktığında 6-7 yaşında araç olacak. Karar senin :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...