Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Bu arada 970 için çoğu tercih MSI ve Gigabyte'dan yana olmuş.
Asus'un bazı sorunlarından söz ediliyordu, soğutma performansı ve oc profili çok beğenilmemiş. Gigabyte'ın da sesinin sıkıntılı olduğunu söylemişler. Bir de kart boyutu diğerlerinden büyük olduğu için çoğu kasaya uygun olmadığı, SLI için de problem olabileceği dile getirilmiş.

MSI tam ikisinin ortasında demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

http://www.eteknix.com/evga-respond-possible-design-flaw-gtx-970-acx/

Bunu atlamayalım :

Even after the official response above, someone has brought it to our attention that the 3rd heatpipe isn’t even sealed off therefore having no functioning operation whatsoever as shown below.

Evga kalibresinde bir firma bunu nasıl yapıyor anlamıyorum. Working as intended olmadığı aşikar yoksa haldır huldur 2.0'a girişmezlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

WoodsOfYpres said:

GokTuRK said:

ya ben acx 1.0 ı ondan sipariş etmiyorum problem var diyorlar. acx 2.0 var amazon da. msi ı amazon TR ye gödnermiyormuş ama evgayı gönderiyor.
bassam mı siparişi bilemedim.

acx1 var kullaniyorum sorunsuz. alirken tereddut etmistim ama gayet duzgun calisiyor su anda.

Amazon'dan almıştın değil mi sen?

Evet pre-order ile almıştım şimdi stok yok hiçbir yerde sanırım.

sabonis said:

ısınma diil ses. hatta acx2'de de var galiba ses.

acx1 var bende ses mes yok. youtube da millet OC nin dibine vurmuş yine ses yoktu. internette okuyunca baya tırsmıştım iade bile edicektim kartı ama iyiki etmemişim.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Evga nin referans superclocked u 2mm backplate ile geliyo, ona ragmen yetmiyosa yapacak bisi yok :P

backplate soğutmaya aktif şekilde yardımcı olmaz. Eğer backplate üzerine hava akışı varsa ısı dağılımı belli ölçekte olsa bile 1-2 derecelik katkıdan söz edebiliriz. Diğer taraftan PCB arkasında bellek olan modellerde pasif şekilde soğutma görevini yerine getirebilir. Burada daa yine çok küçük sıcaklık değişimlerienden söz ediyoruz. Önemli olan şey GPU ve VRM sıcaklığıdır. Bu yüzden özel soğutmalı modelleri beklemek bence daha mantıklı olacak.

Backplate 3 amaca hizmet eder:

1) PCB yüzeyini fiziksel hasarlardan korumak
2) Ağır soğutuculu kartlarda PCB'nin zaman içerisinde eğilip bükülmesinin önüne geçip iskelet görevi sunmak.
3) Estetik :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...