sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Esh said: Su anda evganin kendi sitesi bile preorder cakiyo Yok hicbir yerde, ebay disinda evgaya baktığımda 2 gün önce gelmişti ama anında tükendi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Esh said: Su anda evganin kendi sitesi bile preorder cakiyo Yok hicbir yerde, ebay disinda 2 gün sonra sanalmarketim'de stoklara girecekti. Söylediklerine göre dün itibariyle de son 2 kart kalmış ellerinde. Acx 1.0 olduğu için cesaret edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bu arada 970 için çoğu tercih MSI ve Gigabyte'dan yana olmuş. Asus'un bazı sorunlarından söz ediliyordu, soğutma performansı ve oc profili çok beğenilmemiş. Gigabyte'ın da sesinin sıkıntılı olduğunu söylemişler. Bir de kart boyutu diğerlerinden büyük olduğu için çoğu kasaya uygun olmadığı, SLI için de problem olabileceği dile getirilmiş. MSI tam ikisinin ortasında demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Msi ekran kartinda iyi bence de, ama evgayla ayni parayken tercih sebebi olmayabilir. Acx 1.0 in asil problemi neymis ki? Asiri isinma mi? Fan profili hatasi mi? Bi firmwarele duzeltilir oyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ısınma diil ses. hatta acx2'de de var galiba ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://www.eteknix.com/evga-respond-possible-design-flaw-gtx-970-acx/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 BalisticGel said: http://www.eteknix.com/evga-respond-possible-design-flaw-gtx-970-acx/ Bunu atlamayalım : Even after the official response above, someone has brought it to our attention that the 3rd heatpipe isn’t even sealed off therefore having no functioning operation whatsoever as shown below. Evga kalibresinde bir firma bunu nasıl yapıyor anlamıyorum. Working as intended olmadığı aşikar yoksa haldır huldur 2.0'a girişmezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Evga bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Sorieno said: WoodsOfYpres said: GokTuRK said: ya ben acx 1.0 ı ondan sipariş etmiyorum problem var diyorlar. acx 2.0 var amazon da. msi ı amazon TR ye gödnermiyormuş ama evgayı gönderiyor. bassam mı siparişi bilemedim. acx1 var kullaniyorum sorunsuz. alirken tereddut etmistim ama gayet duzgun calisiyor su anda. Amazon'dan almıştın değil mi sen? Evet pre-order ile almıştım şimdi stok yok hiçbir yerde sanırım. sabonis said: ısınma diil ses. hatta acx2'de de var galiba ses. acx1 var bende ses mes yok. youtube da millet OC nin dibine vurmuş yine ses yoktu. internette okuyunca baya tırsmıştım iade bile edicektim kartı ama iyiki etmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 amazonda acx. 2.0 var aslında ya alınabilir gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Referans tasarimli 980 ler girmis piyasaya Sanalmarketim ve Inventusta asus ve evga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Hava soğutmada kullanacaklar için özel modellerin çıkmasını beklemek şart açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Evga nin referans superclocked u 2mm backplate ile geliyo, ona ragmen yetmiyosa yapacak bisi yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Esh said: Referans tasarimli 980 ler girmis piyasaya Sanalmarketim ve Inventusta asus ve evga var http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?Search=gtx%20980 Piyasaya girmekten kasitin on siparis dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Dun aksam 9da bu cuma kargo yaziyodu. Demek ki bitmis sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Peh, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Esh said: Evga nin referans superclocked u 2mm backplate ile geliyo, ona ragmen yetmiyosa yapacak bisi yok :P backplate soğutmaya aktif şekilde yardımcı olmaz. Eğer backplate üzerine hava akışı varsa ısı dağılımı belli ölçekte olsa bile 1-2 derecelik katkıdan söz edebiliriz. Diğer taraftan PCB arkasında bellek olan modellerde pasif şekilde soğutma görevini yerine getirebilir. Burada daa yine çok küçük sıcaklık değişimlerienden söz ediyoruz. Önemli olan şey GPU ve VRM sıcaklığıdır. Bu yüzden özel soğutmalı modelleri beklemek bence daha mantıklı olacak. Backplate 3 amaca hizmet eder: 1) PCB yüzeyini fiziksel hasarlardan korumak 2) Ağır soğutuculu kartlarda PCB'nin zaman içerisinde eğilip bükülmesinin önüne geçip iskelet görevi sunmak. 3) Estetik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Nessa hala getirmedin 980, hevesimiz kursagimizda kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Hepsiburada windforce sariyo 3 gune, 100 lira fazla verip alsam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Esh said: Nessa hala getirmedin 980, hevesimiz kursagimizda kaldi 200 liraya olur mu diye soracağın için senden gizli şekilde getirip satıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Dogru urune dogru fiyati verdigin an gol olur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Hepsiburada da ki alet 2.8 tl, evga 1.97 tl, noluyor bir bilen aciklik getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 aldim gitti madem Edit: Yok bana indirim vermiyor, gece 2-4 arasi indirim lemi bunun fiyati iniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 şaka gibi, yanlış girdiler heralde fiyatı. şu anda indirim yok gözüküyo ama sabah ben sepete aldığımda indirimliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar