sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 avrupada zaten sitede bile yok ftw. diğer modeller de henüz gelmiş değil. amerikada da ftw henüz yok. hadi çıkarsınlar da alalım artık. gtx460 baydı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Nessaftw said: BalisticGel'e de, sana da bilgiler için teşekkürler :) bu aralar pcyi yenileyeceğim için tekrar takip etmeye başladım donanımları, denk gelince paylaşıyım dedim de cevabı verilmiş bile. evga'ya da bakmaya devam ediyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Rica ederim bak tabii ki Evga şahanedir her anlamda, asla yarı yolda bırakmaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 http://www.vatanbilgisayar.com/arama/hizliErisim.aspx?lang=tr-TR&tip=U&text=gtx980 asus un olayi nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 terbiyesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ne zaman gelecek bu, ekim ortası oldu hala on siparis yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Hicbir zaman sanirim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 amerika ve avrupada evga sitesinde de yok anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Zotac a razi millet sen evga diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Zotac kullaniyorum ben, hani bir zararini gormedim simdiye kadar. Bu kadar yazilmis cizilmis Evga ya bakacam bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 2 aydan once bakamazsin evgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 oha 2 ay niye lan? çüş. zaten 1 aydır bekliyoruz, yeni kartlar falan çıkacak arada dhasufhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Evga daha acx 2.0 çıkaracak da buraya gelecek de. 2015'den önce revize edilmiş, sorunsuz çalışan Evga beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Esh said: 2 aydan once bakamazsin evgaya Neden? Bu alet US de cikmadimi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 İşkembeden hikayelere karnımız tok bizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 msi ın soğutması daha iyi diyorlar ya. amazonda stok bulsam oradan sipariş vereyim diyorum da hala stok yok. ama msi ı türkiyeye göndermiyor. Evga nın acx 2.0 ı gönderiyor türkiyeye. ona mı baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Evga ACX 1.0'ın durumuyla ilgili net bilgi var mı şimdi? Sadece default fan curve'ünde miymiş problem? Basmak üzereyim siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ya ben acx 1.0 ı ondan sipariş etmiyorum problem var diyorlar. acx 2.0 var amazon da. msi ı amazon TR ye gödnermiyormuş ama evgayı gönderiyor. bassam mı siparişi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 evgayı direk kendi sitesinden alsanız ya? nessa dediydi, tr adresi girince vergi tutarı kadar indirim oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 hadi ya onu bilmiyordum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 us mexico canada diyor göndermiyor Türkiye ye? EDIT: pardon us e girmişim de ondan ama stokta yok hiç. orada da fiyatlar euro da vergi kadar indirim yapıyorsa yine aynı fiyata gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 GokTuRK said: ya ben acx 1.0 ı ondan sipariş etmiyorum problem var diyorlar. acx 2.0 var amazon da. msi ı amazon TR ye gödnermiyormuş ama evgayı gönderiyor. bassam mı siparişi bilemedim. acx1 var kullaniyorum sorunsuz. alirken tereddut etmistim ama gayet duzgun calisiyor su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 WoodsOfYpres said: GokTuRK said: ya ben acx 1.0 ı ondan sipariş etmiyorum problem var diyorlar. acx 2.0 var amazon da. msi ı amazon TR ye gödnermiyormuş ama evgayı gönderiyor. bassam mı siparişi bilemedim. acx1 var kullaniyorum sorunsuz. alirken tereddut etmistim ama gayet duzgun calisiyor su anda. Amazon'dan almıştın değil mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Su anda evganin kendi sitesi bile preorder cakiyo Yok hicbir yerde, ebay disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 GokTuRK said: us mexico canada diyor göndermiyor Türkiye ye? EDIT: pardon us e girmişim de ondan ama stokta yok hiç. orada da fiyatlar euro da vergi kadar indirim yapıyorsa yine aynı fiyata gelir. evga europe sitesi indirim yapıyor işte tr shipmentlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar